Sporcu Besin Takviyesi Önerileri

Sporcu Besin Takviyesi Önerileri

Hayatın her alanında sağlıklı bir vücut ve fit bir görünüm geniş yer kaplar. Özellikle sporcular için sağlıklı bir görünüm büyük önem taşır. Günlük hayatta rutin olarak tüketilen besinler çoğu zaman tüm destekleri karşılayamayabilir. Söz konusu sporcular olduğunda beslenme şekilleri ve gıda tüketim şekilleri çok daha farklı olabilir.

Genel olarak sporcular belli bir seviyeye ulaşmak ve korumak için ek desteklere ihtiyaç duyar. Özellikle besin takviyeleri bu noktada sporcuların sıklıkla tüketmesi gerekenler arasında yer alır. Sporcuların tüketebileceği birçok içerik ve formülden oluşan çeşitli besin takviyeleri vardır.

Kolajen ve protein desteği pek çok sporcu için alınması gereken başlıca takviyelerden biridir. Kas dengesini korumak ve kas kütlesini artırmak için protein desteği ayrı bir önem taşır. Beslenme düzenin yanı sıra protein içerikli ek gıdalar yoluyla da bu desteğe ulaşmak mümkündür.

Solgar L-Carnitine 1500 mg Liquid 473 ml

Sporcuların sağlıklı ve güçlü bir şekilde görünmesini sağlayan özel bir beslenme rutini ve çalışma programı vardır. Beslenme ve sporun yanı sıra besin takviyesi sağlayan destekler de günlük hayatta geniş bir yer kaplar. Sporcuların sıklıkla tükettiği Solgar L-Carnitine 1500 mg Liquid ile günlük ihtiyacınız olan desteğe kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Solgar L-Carnitine 1500 mg Liquid 473 ml limon aromalı ve yumuşak içimli içeriği ile karşınıza çıkar. Sıvı karnitin desteği sunan Solgar L-Carnitine 1500 mg Liquid 473 ml sayesinde ihtiyacınız olan enerji ve desteği alabilirsiniz. Günde 1-2 yemek kaşığı tüketilen bu ürünü yemeklerden ve spordan önce kullanabilirsiniz.

XL-S Nutrition Çikolata Aromalı 520 gr + Shaker Set

Sporcular için gereken desteği sağlayan destekler aynı zamanda kilo kontrolü açısından büyük önem taşır. XL- S Nutrition Çikolata Aromalı ile destekleyici ve dengeli bir beslenme elde edebilirsiniz. Set halinde karşınıza çıkan bu destekleyici gıda ürünü toz bir karışım şeklinde sunulur. Ürün ambalajında önerilen sıvı ile XL-S Nutrition Çikolata Aromalı 520 gr ürün içeriği karıştırılır ve kolayca tüketilir. XL-S Nutrition Çikolata Aromalı 520 gr destekleyici ürün çeşidinin 1 porsiyonu 248 kaloriye denk gelmektedir.

https://www.dermoailem.com/

 

Etiketler: sporcu besini, sporcu besin takviyesi, besin takviyesi, shaker set
Mart 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR