Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi Önerileri

Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi Önerileri

Yaz aylarında deniz, kum ve güneş derken cildimiz sürekli olarak güneş ışınlarına maruz kalır. Güneş ışınları yoğun olarak maruz kalındığında bazı olumsuz etkilere yol açabilmektedir. Yoğun güneş ışınlarına maruz kalınması durumunda cilt hücrelerine hasar verebilmektedir. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak foto yaşlanmaya neden olabilmektedir.

Güneş ışınlarına yoğun olarak maruz kalmak ciltte pek çok probleme neden olabilir. Uzun süre güneş ışınları cilde etki ettiğinde erken yaşlanma, cilt hasarları hatta cilt kanseri oluşabilir. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanmak cilt sağlığı açısından kritik öneme sahiptir. Cildiniz için sağlıklı ve kaliteli güneş kremi kullanmak cilt sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

Güneş kremi sadece yazın değil her mevsimde kullanılması gereken bir üründür. Güneş kremi cilt tipine uygun olarak seçmek oldukça önemlidir. Her insanın cilt tipi ve cilt problemleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle cildin gereksinimlerine uygun olarak güneş kremi tercih ederek cildin daha sağlıklı görünmesini sağlayabilir, yaşlanma probleminin önüne geçebilirsiniz.

Güneş Işınlarının Cilde Zararları

Güneş ışınlarının cilde verdiği zararlar pek çok faktöre göre değişkenlik gösterir. UV ışınlarının yoğun olduğu öğle saatleri, yerin konumu, kişinin cilt tonu ve maruz kalınan zaman dilimi hasarın boyutunu etkiler. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalınması durumunda deride açık veya kahverengi lekelenmeler, kırışıklıklar, deride kabalaşma ve bozulmalar meydana gelir. Cilt lekeleri oluşur, damarlar belirginleşir.

Güneş kremi kullanmadan güneşe çıkmak cildin erken yaşlanmasına neden olur. Foto yaşlanma da bunlardan biridir. Foto yaşlanma uzun süreli ultraviyole ışınlarına maruz kalınması sonucu ciltte meydana gelen hasarlardır. Yaşlanma probleminin önüne geçmek için güneşe karşı yüksek koruma sağlayan güneş kremlerini kullanmak gerekir. Yaşlanma karşıtı güneş kremleri yaşlanma belirtilerini azaltır ve güneşe karşı yüksek koruma sağlayarak cildi korur.

Vichy Capital Soleil UV Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi SPF 50 gelişmiş UVA ve UVB koruması sağlar. Aynı zamanda UV kaynaklı yaşlanma belirtilerine etki eden foto yaşlanma karşıtı güneş kremidir. Hava kirliliğine karşı bakım sağlayan özelliktedir. Yüz ve göz çevresi için uygun olan güneş kremi Vichy volkanik suyu içerir. Probiyotik türevi peptitler ve niasinamid ile zenginleştirilmiş bir yapıya sahiptir. Cildi UV kaynaklı oluşan yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlar. Yağlı his bırakmaz ve tere karşı dayanıklıdır.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: yaşlanma karşıtı krem, yaşlanma karşıtı güneş krem, vichy güneş kremi
Haziran 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR