Yaza Hazırlık: Bronzlaştırıcı Seçme Rehberi

Yaza Hazırlık: Bronzlaştırıcı Seçme Rehberi

Yaz ayları yaklaştıkça tatil planları yapar ve güzel bir tatilin hayalini kurarız. Denizde güneşlenerek bronz bir ten elde etmek yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ancak bronz bir tene sahip olmak isterken cildimizi güneşin zararlı ışınlarından korumalı ve bronz bir ten için uygun güneş kremleri tercih etmeliyiz.

Bronz bir cilde sahip olmak için güneşin altında uzun süre güneşlenmek cildimize hasar verebilir. Bronz bir ten elde etmek için güneşin zararlı ışınlarına karşı cildimizi koruyarak sağlıklı bir bronz ten elde edebiliriz. Bunun için sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak isteyenler güneşin altında daha az kalarak ve cilt yapısına uygun bronzlaştırıcı krem kullanarak çok daha etkili bir bronz ten elde edebilirler.

Bronz bir ten elde etmek için uzun süre güneşin altında kalmak ciltte istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Bu nedenle güneşin altında uzun saatler geçirmeden bronzlaştırıcılar ile sağlıklı bir bronzluk elde edilebilir. Bronzlaştırıcı kremler cildin eşit bir biçimde ve sağlıklı bronzlaşması için kullanılan kozmetik ürünlerdir. Ciltte istediğiniz bronzluğa doğru ürünler ile kavuşabilirsiniz. 

Bronzlaşmayı hızlandıran bronzlaştırıcılar doğal ve sağlıklı bir görüntü sunar. Bronzlaştırıcı ürünler; krem, sprey, solüsyon, serum ve yağ gibi çeşitli formlarda bulunmaktadır. Bronzlaştırıcı kremin yanı sıra güneş kremi kullanılması da oldukça önemlidir. Cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak için güneş kremi tercih edilmelidir.

Bronzlaştırıcı krem kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bronzlaştırıcılar doğru bir şekilde kullanılırsa sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak mümkündür. İlk olarak cilt tipinize uygun bir bronzlaştırıcı tercih etmek en doğrusudur. Aksi takdirde güneş yanıklarına, kızarıklık ve soyulmalara maruz kalabilirsiniz.

En İyi Bronzlaştırıcı Önerileri

Sağlıklı ve bronz bir cilt için piyasada pek çok bronzlaştırıcı krem bulunmaktadır. İyi bir araştırma yaparak ve cilt tipinize uygun ürünleri belirleyerek doğru bronzlaştırıcı tercih edebilirsiniz. Bronzlaştırıcı satın almadan önce cildinizin herhangi bir yerinde ufak bir deneme yapabilirsiniz. Bu sayede bronzlaştırıcı ile cildinizin nasıl bir şekilde bronzlaşacağını görmüş olursunuz.

Dermokil Natural Skin Bronzlaştırıcı Güneş Sütü 30 Spf etkili ve sağlıklı bronzluk sağlar. Kil içerikle zenginleştirilmiş bronzlaştırıcı güneş sütü, UVA ve UVB güneş filtreleri sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili koruma sunar. Ciltte yağlı his bırakmayan bu ürün tüm cilt tipleri için uygundur. Güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika önce tüm vücudunuza bol ve eşit miktarda uygulayabilirsiniz.

Nivea Sun Koruma & Bronzluk Arttırıcı Güneş Spreyi 30 Faktör güzel ve eşit bronzlaşmış bir cilt sağlar. Yüksek etkili UVA/UVB filtresiyle anında koruma sunar. Suya dayanıklı olan Nivea Sun Güneş Spreyi pürüzsüz ve ipeksi bir cilt hissi sağlar.
Etiketler: bronzlaştırıcılar, bronzlaştırıcı, dermokil bronzlaştırıcı, bronzlaştırıcı güneş kremi
Haziran 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR