Yüksek Korumalı SPF İçeren Güneş Kremi Önerileri

Yüksek Korumalı SPF İçeren Güneş Kremi Önerileri

Güneşten korunmak ciltte istenmeyen sorunların yaşanmaması açısından önemlidir. Bunun için ister yaz olsun ister kış herkesin güneşe çıkmadan önce güneş kremi sürmesi gerekir.

Günlük kullanım için gerekli olan SPF faktörü 15-30 arasındadır. 15 faktörlük bir güneş kremi bile güneşten gelen zararlı ışınları %90 oranında bloke eder. Bu oran FDA tarafından tam bloke olarak değerlendirilmektedir.

30-50 faktör arasındaki güneş kremleri ise ciltte hassasiyete neden olabilir. Bu nedenle bu tip güneş ürünleri seçerken dikkat etmek gerekir.

Aslına bakılırsa, her ne kadar 15-30-50 ve 90 faktör güneş kremleri olsa da bunların hiçbiri arasında büyük fark yoktur.

Güneş kremi satın alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus hem UVA hem de UVB içeren ürünler olmasıdır. Her mevsim koruyuculuğu olan güneş kremleri ise oldukça etkilidir. Bu tip güneş kremlerini bir alışkanlık haline getirdiğinizde cildinize de tam bir koruma sağlamış olursunuz. Kışın SPF oranı düşük kremler kullanılabiliyorken yazın SPF oranı yüksek olanları tercih etmek doğru olacaktır. Solante Antiox Sun Care Lotion Spf 50+ 150 ml, güneş kremi güneşin zararlı ışınlarının cilt üzerinde neden olduğu hasarların etkilerinin geciktirilmesinde önemli rol oynar.

Koruma düzeyi yüksek olan bu krem özel formülü sayesinde cildin korunmasını tam olarak sağlayacaktır. Ürün cildi nemlendirirken aynı zamanda beslenmesini sağlar. Bu sayede cilt daha taze canlı ve ipeksi bir görüntüye sahip olur. La Roche Posay Anthelios Hydrating Lotion Spf50 250 ml yalnızca yüz için değil aynı zamanda genel vücut için tercih edilebilir. Ürün güneş losyonu olarak satılır ve yüksek oranda UVA/UVB koruması sağlar.

Cildiniz söz konusu olduğu için size önerebileceğimiz ürünler arasında BioNike Defence Sun Spf 50+ Yoğun Güneş Kremi 50 ml bulunmaktadır. Ürün cilt üzerinde kolayca erir ve hızlı bir şekilde yayılır. Normal veya kuru bir cilde sahipseniz ideal bir seçenektir. İçeriğinde parfüm ve glüten bulunmayan ürün tam bir UVA ve UVB koruması sağlar.

Cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: yüksek korumalı güneş kremi, 50 faktör güneş kremi, la roche posay güneş kremi, bionike güneş kremi, bionike defence sun 50
Temmuz 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR