Yüz İçin En İyi 5 Güneş Kremi

Yüz İçin En İyi 5 Güneş Kremi

Güneş koruyucu, sıcak havalarda güneş ışınlarına karşı vücudumuzu korur. Güneşten gelen zararlı ışınlar ciltte önemli problemlere yol açar. Cildi korumak için özellikle yaz aylarında güneş koruyucu kullanmak gerekir. Güneş koruyucu krem seçerken en iyi güneş koruyucu arayışına girebilirsiniz. İşte, en iyi güneş koruyucu kremler.

Bioderma Photoderm Spot Spf 50 Güneş Koruyucu

Güneş koruyucu krem arayışındaysanız Bioderma Photoderm Spot Spf 50 tam size göre. Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioprotection formülü hücreden başlayan bir koruma sağlar. Hücresel hasar riskini azaltır ve güneş kaynaklı cilt yaşlanmasına destek olur. Özel aktif içerikleriyle lekelenme riskini azaltır. Güneş koruyucu 50 faktör arayışındaysanız Bioderma güneş kremi tercih edebilirinizi.

Avene Cleanance Spf50+ Yağlı Ciltler için Güneş Koruyucu

Yağlı ciltler için güneş koruyucu arayışındaysanız Avene Cleanance Spf50+ Renkli Güneş Koruyucu tercih edebilirsiniz. Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için özel olarak tasarlanan bu güneş kremi, güneşe çıkmadan önce yüz ve boyun bölgesine uygulanmalıdır. Suya dayanıklı olan Avene Cleanance Spf50+ belirli aralıklarla yenilenmelidir.

La Roche Posay Anthelios Age Correct SPF 50 Kırışıklık Karşıtı Krem

Yeni nesil güneş koruyucu yüz kremi La Roche Posay Anthelious Age Correct SPF 50 Kırışıklık Karşıtı Güneş Kremi, kırışıklık ve koyu koyu lekelerin görünümünü azaltır. UV ışınları ve kirlilik karşıtı etki sunar. Kirlilik ve oksidasyon gibi UV kaynaklı etkilerin sebep olduğu kirlilik, koyu lekeler, kırışıklık ve elastikiyet kaybı gibi hasarlara karşı savaşır. UV ışınlarına maruz kalmış ciltteki yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltir ve cildi korumaya yardımcı olur. Oksidatif strese karşı cildi korur. Parçalanmış hyalüronik asit ve niasinamid ile zenginleştirilen güneş kremi, 24 saat nemlendirme sağlar.

Avene Fluide Minéral Teintée Spf 50+

Avene Fluide Mineral Teintee Spf 50+ aşırı hassas ciltler için renkli mineral güneş koruyucu olarak üretilmiştir. Yüz için yüksek koruma sağlar. Kimyasal filtre içermez ve parfümsüzdür. UVB ve UVA’ya karşı yüksek koruma tabakası sağlar. Suya dayanıklıdır, hafif ve akışkan bir yapısı bulunur. %100 mineral filtre, UVA, UVB’ye karşı uzun süreli ve etkili koruma sunar. Aşırı hassas ciltleri nemlendirmek için kullanılır. Sağlıklı ve parlak bir cilt görünümü sağlar. Güneşe çıkmadan evvel yüze ve boyun bölgesine 1 parmak uygulamak yeterli olacaktır.

Solante Atopica Güneş Koruyucu Losyon SPF 50

Solante Atopica Güneş Koruyucu losyon güneşin zararlı ışınlarını önlemek için yüksek koruma sağlar. Zengin içeriği ve özel formülü ile aşırı kuru ve hassas ciltlerin nemlendirilmesine, rahatlamasına ve korunmasına yardımcı olur. Cildin yatıştırılmasında etkilidir. Yağsız ve hipoalerjeniktir. Suya dayanıklıdır ve paraben içermez.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: güneş kremi, yüz için güneş kremi, en iyi güneş kremi, yüksek koruma güneş kremi, yüz için yüksek koruma güneş kremi
Haziran 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR