Yüzdeki Tüylenme Nasıl Azaltılır?

Yüzdeki Tüylenme Nasıl Azaltılır?

Yüzdeki tüyler, kadınların istemedikleri kıllardır. Bu nedenle hiçbir kadın yüzünde tüyleri görmek istemez ve bunun için de doğal yöntemlerin yanı sıra farklı işlemlere başvurur. Yüzdeki tüylerin azaltılmasında uygulanacak bazı yöntemler vardır. Bu yöntemler tüylerin tamamen yok edilmesini sağlamasa da büyük ölçüde azalmasına yardımcı olacaktır.

Tüy Dökücü Kremler

Tüy dökücü kremlerin en büyük özelliği; acısız, hızlı ve pratik olmasıdır. Bu kremlerin içeriğinde bulunan kimyasallar tüylerin kırılmasını ve bu sayede cilt üzerinden uzaklaşmasını sağlar. Her ne kadar tüy dökücü kremler konusunda pek çok iddialı açıklamalar olsa da her marka tüy gidericiler için etkili demek doğru olmayacaktır. Bunun için tüy dökücü krem alırken seçici olunmasında fayda vardır. Önereceğimiz ürünler arasında yer alan Bioder Biocure Cream Yüz İçin Tüy Azaltıcı Krem 30 ml yüzünüzde istemediğiniz tüylerin hızlı bir şekilde yok edilmesini ve cildinizin daha düz ve pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır.

Ağda Yapmak

Ağda her ne kadar evde yapılan bir işlem gibi algılanıyor olsa da söz konusu yüz olduğunda işi profesyonellere bırakmakta fayda vardır. Ağda yapılırken cilde zarar verilmemesi gerekir. Tek çekişle tüm tüylerden kurtulmak isteyenler bu yöntemi tercih ederken ağdanın 3 haftalık süresi vardır. Ağda yapıldıktan 3 hafta sonrasında yüzünüzde tekrar tüyleri görmeye başlayabilirsiniz.

Cımbız ve İp Yöntemi

Cımbız ve ip, dijital epilatörler kadar etkili yöntemlerdir. Bu işlem esnasında yüzdeki tüyler yakalanır ve hızlı bir şekilde kökünden koparılarak alınır. Cımbız ve iple tüylerin çekilme işlemi acılı olduğundan kadınlar genelde bu yöntemi tercih etmez. Üstelik bu yöntem sonrasında ciltte kırmızılıklar oluşabilir.

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon yöntemi istenmeyen tüylerden kesin olarak kurtulmanın en önemli yöntemidir. Ancak lazer epilasyon yönteminde tüylerin rengi ve cildin rengi büyük önem taşımaktadır. Lazer yöntemi her ciltte aynı etkiyi yaratmaz. En iyi sonucu alabilmek için tüylerin renginin koyu olması gerekir. Lazer yönteminin mutlaka uzman biri tarafından yapılması gerekir.

Cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilir, anında sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: yüzdeki tüylenme nasıl azaltılır, yüzdeki tüylerden nasıl kurtulunur, cilt bakımı, lazer epilasyon, bakım önerileri
Kasım 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR