2021 Makyaj Trendleri

2021 Makyaj Trendleri

Her yıl farklı ve yaratıcı makyaj trendleri karşımıza çıkıyor. Moda haftalarında günlük kullanımlarda makyaj trendlerine rastlamak mümkündür. Bu yılın en gözde makyaj trendlerinde gözler ve dudaklar ön plana çıkıyor.

Çarpıcı Dudaklar

Pürüzsüz, dolgun ve çarpıcı görünen dudaklar bu yıl da trendler arasında yer alıyor. Hem canlı hem de ışıltılı dudaklar makyajda ön plandadır. Bu senenin moda rengi, mat ve sıcak turuncu ve koyu kırmızı ruj tonlarıdır. Bu tonlar dudaklarınızın çarpıcı ve etkileyici görünmesini sağlıyor. Özellikle özel gün ve gecelerde çarpıcı ve etkileyici dudaklarla gecenin yıldızı olmaya hazır mısın?

Renkli Eyeliner ile Etkileyici Bakışlar

Bu yıl makyaj trendlerinde renkli eyeliner görünümü ön plana çıkıyor. Renkli eyeliner ile çarpıcı bakışlar ile etkileyici bir görünüm elde ediliyor. Belirgin renkli eyeliner ve ışıltılı pigmentler ile çarpıcı gözler elde edebilirsiniz. Eyeliner çekerken tek renk tercih etmek yerine pembe, mavi ve yeşil renkleri bir arada kullanarak makyajını bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Bronz & Bakır Tonlar

2021 makyaj trendlerinde göz makyajlarında bronz, bakır, kiremit ve kızıl tonlarında ışıltılar göze çarpıyor. Işıltılı farlar gözleri ön plana çıkarıyor. Işıltılı göz farlarının yanı sıra, pembe ve nüde tonları da bu yılın makyaj trendleri arasında yer alıyor.

Canlı ve Aydınlık Bir Cilt

Ten makyajında bu yıl pürüzsüz ve aydınlık görünüm trendler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda mat bitişli ten makyajları trend olsa da 2021’de ıslak bitişli makyaj uygulaması tercih ediliyor. New Well Kapatıcı – Liquid Concealer göz halkalarını ve morlukları kapatarak daha kusursuz bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Özel içeriği sayesinde göz altındaki çizgi ve kırışık görünümünü azaltıyor. Gün boyu bozulmayan doğal bir görünümle ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan Liquid Concealer, ciltteki renk eşitsizliklerini dengeliyor ve cilde nefes aldırıyor. New Well ürünleri ile aydınlık ve parlak bir makyaj yapabilirsiniz.   

Dumanlı Eyeliner Görünümü

Bu yılın trendleri arasında yer alan trendlerden biri de dumanlı eyeliner görünümüdür. Dumanlı eyeliner makyajı ile kirpik diplerine doğal bir görünüm verebilir ve gözünüzün çekik görünmesini sağlayabilirsiniz.
Etiketler: makyaj trendleri, 2021 makyaj trendleri, dumanlı eyeliner görünümü, bakır tonlarda makyaj, bronz makyaj
Mart 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR