40 Yaşından Sonra Cilt Bakımında Hangi Ürünleri Kullanmalı?

40 Yaşından Sonra Cilt Bakımında Hangi Ürünleri Kullanmalı?

Cildiniz zamana ve yaşa bağlı olarak belli bir süre sonra dış faktörlere karşı açık bir hal alır. Bu noktada cildin savunma mekanizmasının düşmesi etkin rol oynar. Özellikle yaşlanma ile birlikte bu savunmasız hal ortaya çıkabilir. Bu nedenle 40’lı yaşlara gelmeden önce cilt bakımı ve koruması konusunda gerekli adımları atmanız gerekir.

Erken yaşta başlayan bakım sayesinde 40’lı yaşlardan sonra yaşlanma ve diğer etkileri minimum düzeye indirebilirsiniz. Cildinizin ilerleyen yaşlarda da daha genç, sıkı ve canlı görünmesi için bakım yöntemlerini deneyebilirsiniz. Özellikle gece ve gündüz için ayrı şekilde sunulan bakım ürünleri bu yaşlar için ideal desteği sağlar. Bunun yanı sıra kolajen başta olmak üzere birçok takviye ile cildinizin genç görünmesine katkıda bulunabilirsiniz.

40 yaşından sonra cildiniz için hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini merak ediyorsanız işte cevabı;

Göz Çevresi Bakım Kremi

Yaşa ve cildin durumuna bağlı olarak göz çevresinde çeşitli değişimler görülebilir. Özellikle kırışan göz kenarları, koyu halkalar ve torba görünümü bunların başında yer alır. 40 yaşında sonra yaşlanma belirtilerini en aza indirmek için göz çevresi bakım kremlerinden yardım alabilirsiniz. Bu noktada yaşınızı ve cildinizi göz önüne alarak krem tercihi yapabilirsiniz.

Leke ve Kırışıklık Karşıtı Serumlar

40 yaşından sonra ciltteki kırışıklık ve sarkmalar daha fazla gözle görülür bir hal almaya başlar. Bu noktaya gelmeden gerekli bakımı yaparak cildinizin daha uzun süre genç ve sıkı kalmasını sağlayabilirsiniz. Leke ve kırışıklık karşıtı serumlardan destek almak istiyorsanız Ducray Melascreen Photo-Aging Global Serum 30 ml ürün seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Gece ve Gündüz Bakım Ürünleri

Cildiniz günün farklı saatleri için çeşitli ürünlerin desteğine ihtiyaç duyar. Özellikle gün içinde güneşin zararlı etkilerinden korunmak ve nemlendirme sağlamak için bazı ürünleri kullanmanız gerekir. Vichy Liftactiv Supreme Kuru Ciltler 50 ml ile gündüz bakım için gereken desteği tek üründe deneyimleyebilirsiniz. Gece ise uykudayken sizi yeni güne hazırlayan ve cildi dinlendiren gece kremleri kullanabilirsiniz. Cildinizin ve göz çevrenizin ihtiyaçlarına göre serum ya da krem formundaki bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: 40 yaş cilt bakımı, 40 yaşından sonra cilt bakımı ürünleri, göz çevresi bakım kremi, kırışıklık karşıtı ürünler, bakım önerileri
Ekim 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR