Anti - Aging Cilt Bakım Rehberi

Anti - Aging Cilt Bakım Rehberi

Yaş ilerledikçe cilt dış etkenlere karşı savunmasız hale gelir. Yaşlanma belirtilerinin en belirgin olduğu bölge cilt dokusudur. Yaş ilerledikçe yüz, göz çevresi ve cildin birçok noktasında ince çizgiler ve kırışıklıklar oluşmaya başlar. Zamanla bu çizgiler ve kırışıklıklar artış gösterir.

Yaşlanma doğal bir süreçtir. Ancak yaşlanma süreci etkili ve düzenli bir bakım ile azaltılabilir. Düzenli cilt bakımı uygulayarak yaşlılık belirtilerinin oluşumunu azaltabilirsiniz. Anti-aging bakım rehberiyle daha sıkı, daha canlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Hücre yenilenmesi ve cildin elastikiyeti zamanla azalır. Ciltte derin çizgiler ve lekeler ortaya çıkar. Bu nedenle 40’lı yaşlarda cilde daha fazla bakım yapmak ve cildin hücre yenilenmesini desteklemek oldukça önemlidir. Yaşa göre cilt bakımı yapmak, cildi tanıyarak bakım rutini oluşturmak cildin yaşlanmasını yavaşlatacaktır.

Anti-aging Bakım Nedir?

Anti aging bakım ciltteki yaşlanma etkileriyle savaşacak bakım ürünleri kullanmak, yaşlanma etkilerini azaltmak ve yavaşlatmak için ideal çözümdür. Anti aging yüz kremleri, serumlar ve diğer bakım ürünleriyle etkili anti-aging cilt bakım rutini oluşturulabilir. Yaş ve çevresel faktörlerden kaynaklı olarak oluşan yaşlanma etkilerini geciktirebilir ve azaltabilirsiniz.

Cildin ihtiyaçlarının karşılanması için düzenli olarak nemlendirmek, güneşin zararlı ışınlarından korunmasını sağlamak ve cildin ihtiyaçlarını karşılamak anti-aging bakımın olmazsa olmazlarından biridir. Bu nedenle anti-aging yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinin doğru seçilmesi ve düzenli bir şekilde uygulanması son derece önemlidir.

Avene PhysioLift Serum Lissant Repultant hassas ciltler için uygun yaşlanma karşıtı bakım serumudur. Cildi gün boyu nemlendirmeyi sağlayan serum, yer çekimine yenik düşen ciltlere sıkılık sağlar. Sabah ve akşam temiz cilde uygulandığında gün boyu etki gösterir.

Avene A-Oxitive Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi hassas ciltler için uygun yaşlanma karşıtı gündüz kremi olarak kullanılır. Cilde canlılık ve enerjik görünüm kazandırır. Yatıştırıcı, rahatlatıcı ve yumuşatıcı özelliğe sahip Avene Termal Su sayesinde cilt dış etmenlere karşı korunur ve nemlendirilir. Yorgun, ışıltısını kaybetmiş ve solgun ciltler için kullanımı uygundur.  Sabah ve/veya akşam yüze ve boyna uygulandığında gün boyu etki sağlayacaktır.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: anti aging krem, yaşlanma karşıtı krem, anti aging cilt bakımı, yaşlanma karşıtı gündüz kremi, yaşlanma karşıtı serum
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR