Anti-Aging Ürünler

Anti-Aging Ürünler

Günlük yaşamın koşuşturmasında yoğun stres ve makyajın cilde etkileri genelde olumsuz oluyor. Anti-aging ise bu konuda deva oluyor.

Kelime anlamı ve işlevi nedeniyle yaşlanmayı geciktirici olarak bilinen bu profesyonel yöntem, kötü beslenme, düzensiz uyku gibi sağlık sorunları ve farklı çeşitli etkenler nedeniyle çökmeye başlayan cildin tedavi edilmesini sağlar.

Anti-Aging Uygulamaları

Yaşlanma karşıtı bu profesyonel yöntemin uygulanması sağlayan bazı tıbbi müdahaleler var. Bu yöntemlerin başında dolgu geliyor. Dolguda cilde hacim verilmesi amaçlanmaktadır. Botoksta ise yaşlanmanın belirtilerinden olan kırışıklıkların yok edilmesi ya da azaltılması sağlanır. Üst yüz bölgesinde etkili sonuçlar veren bu cerrahi müdahale mimik hareketlerine güç kazandırmaktadır.

Bir başka anti-aging uygulaması ise kök hücredir. PRP adı verilen ve kandan alınan kök hücrelerinin yanında yağ transferi olarak bilinen ve bölgesel yağdan alınan kök hücrelerin kullanılması sayesinde anti-aging başarılı sonuçlar veriyor.

Anti-aging ve nem ilişkisi

Yaşlanmayı hızlandıran etkenlerden biri de şüphesiz cildin nemden uzak kalmasıdır. Bunun için krem kullanılması önerilir. Cildin nem kazanmasını sağlayacak kremler düzenli kullanıldığı taktirde gözle görülür etkileri ortaya koyabiliyor. Cildin nemlendirilmesini sağlayacak diğer yöntemler ise bol su tüketimi, tütün kullanımından uzak durulması olarak sayılabilir.

 Anti-aging uygulanmasının sonuçları

Cilt dokusunu ve hücreleri yenileyen anti-aging uygulamasının diğer sonuçlarından biri de hormonal düzeni olması gerektiği şekilde dengelemek ve cinsel sağlığa olumlu katkı sağlayacak cinsel gücün artmasını sağlamak.

Bu uygulamaların sağlanması kişilerde yaşlanmaya bağlı meydana gelmesi muhtemel bazı hastalıklara karşı erken tanı, teşhis ve gerekli tedbirlerin alınması noktasında avantaj yaratabiliyor.

Yaşlanmayı geciktirme süreci

Yaşlanmaya bağlı cildin deforme olmasını ve çökmesini önlemeye yardımcı olan anti-aging yaptırmak için ilk etapta genel sağlık kontrolünün yapılması önem taşıyor. Uzman görüşü gerektiren yaşlanma karşıtı bu uygulamalar için kişiye çeşitli kan ve hormon testleri uygulanır.

Yaşlanmayı geciktiren uygulamaların yanı sıra aynı amacı taşıyan krem ve benzeri takviyelerle istenilen sonucun alınması hızlandırılabilir.

Her yaş grubundan bireyin başvurabileceği sayısız fırsat var.

Dermoailem.com’da yer alana bazı anti-aging ürünler:

Sebamed Q10 Anti Age - Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 50 Ml

Sebamed Q10 Anti Age - Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 50 Ml

Tüm cilt tipleri için uygun özellikler gösteren Q10 Anti Age kremi, her yaş grubunun kullanabileceği bir ürün.

Barındırdığı Q10 koenzimi sayesinde hücre yenilenmesini sağlayan yüz kremi, pH 5.5’lik değeriyle dikkat çeken bir ürün oluyor.

Su ile temizlenen cilde uygulanması gereken Q10 Anti Age kremi, gündelik kullanım için de bir sorun oluşturmuyor.

Babe Proteoglycan F+F Ampul Anti Aging Etkili Konsantre Bakım 2x2 ml

Babe Proteoglycan F+F Ampul Anti Aging Etkili Konsantre Bakım 2x2 ml

 Konsantre özelliği olan bu ürün, cildi sıkılaştırarak toparlamaya yardımcı olduğu için önerilmektedir. Derinlemesine nemlendirme özelliğinin yanı sıra cilt görünümünün düzeltilmesine katkı sunar. Parfüm, alkol ya da herhangi bir boyar madde barındırmaması da tercih sebebi olan Proteoglycan Ampul, hipoalerjenik niteliğe sahiptir. Proteoglycan Ampul, dermatolojik testlerden başarıyla geçmiş ve günlük kullanıma uygundur. Dağıtıcının ampule takılması sonrası kullanılabilecek olan bu üründe dikkat edilmesi gereken nokta, dağıtıcının yerine doğru şekilde oturmasıdır. Masaj yaparak cilde uygulanan bu anti-aging ürünün, açılması halinde 48 saat içinde kullanılması önemle tavsiye edilmektedir.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: anti aging, anti aging ürünler, anti aging cilde faydaları, anti aging uygulaması
Ocak 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR