Aşırı Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Krem Önerileri

Aşırı Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Krem Önerileri

Yüzünüzü güneşin zararlı ışınlarından korumak için güneş kremi kullanılması oldukça önemlidir. Güneşe çıkmadan önce etkili güneş kremi kullanmak cilt sağlığını korumak açısından gereklidir. Özellikle hassas bir cilt yapınız varsa onu korumak için ekstra özen gösterilmelidir. Güneşin zararlı ışınlarına karşı güneş kremi kullanarak açık havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Güneş ışınları cildin yapısına ciddi hasarlar verebilir ve güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak cilt kanseri riskinin artmasına neden olabilir. Ayrıca UVA ve UVB ışınları cilt yaşlanmasına neden olur. Güneş kremi tercihinde UV ışınlarına karşı filtre görevi gören, cildi yanıklara ve tahrişe karşı koruyan ürünleri seçmekte fayda vardır.

Aşırı hassas cilde sahipseniz güneşle aranıza mesafe koymuş olabilirsiniz. Ancak doğru ve etkili güneş ürünleri kullanarak rahatça dışarı çıkabilir, güneşin zararlı ışınlarından kendinizi koruyabilirsiniz. Cildin duyarlılık seviyesine göre en yüksek UVA korumasına sahip güneş koruyucu kremler bulunur. Yüksek spektrumlu koruma ciltte UVA ve UVB ışınlarına karşı kalkan görevi görür.

Aşırı hassas ciltler için üretilmiş olan güneş kremlerinin az kimyasal içermesi gerekir. Hassas ciltler için dermatolojik testlerden geçirilmiş, hassas ve reaktif ciltlerde test edilmiş güneş kremi kullanmanız cilt sağlığı açısından oldukça önemlidir. Hassas ciltler için mineral filtreli çok yüksek koruma sağlayan ürünler tercih edilmelidir.

UV Işınlarına Karşı Duyarlı Güneş Kremi Avene Sunsimed

Avene cilt dostu ürünleriyle piyasada en çok tercih edilen markalardan biridir. Eğer güneşe karşı hassas bir cildiniz varsa geniş spektrumlu güneş korumasına ihtiyacınız vardır. Avene Sunsimed güneşe aşırı hassasiyet gösteren ciltlere uygun bir güneş kremidir. Özel koruyucu kompleksi ile güneş ışınlarına karşı etkili koruma sağlar. UVA ve UVB ışınlarına karşı optimum koruma sağlar. Hücre korumasını güçlendirmek için güçlü antioksidan etkiye sahiptir. Yatıştırıcı ve ferahlatıcı etki sağlar.

Hassas Ciltlere Özel Güneş Kremi Avene Sun Stick SPF50+ Sensible

Hassas ciltler için çok yüksek koruma sağlayan Avene Sun Stick SPF50+ Sensible hassas ciltler için favori ürünler arasında. UVB ve UVA ışınlarına karşı etkilidir. Suya karşı oldukça dayanıklıdır.  Hücresel bir koruma sağlayan Avene Sun Stick SPF50+ Sensible, yatıştırıcı ve anti enflamatuar özelliklere sahiptir.

Hassas Ciltler İçin La Roche Posay Anthelious Shaka Fluid

Hassas ciltler için çok yüksek koruma sağlayan La Roche Posay Anthelious Shaka Fluid UVA/UVB koruması içerir. Cildi yağlandırmayan ve yağlı iz bırakmayan bu ürün suya, kuma ve tere karşı dayanıklıdır. Parfüm veya paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Etiketler: hassas ciltler için güneş kremi, güneş kremi
Nisan 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR