Bahar Aylarına Özel Vücut Bakımı

Bahar Aylarına Özel Vücut Bakımı

Baharın gelmesi ve yaz aylarının yaklaşması insana ruhen canlılık ve neşe getirir. Zorlu geçen kış aylarının ardından yaz ayları nefes alma ve yenilenme anlamına gelir. Bahar ayları cildinizi ve vücudunuzu yenileyebileceğiniz ve canlandırabileceğiniz ideal zamanlardır. Cildinize doğru bakım rutini uygulayarak daha taze ve genç bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Kış aylarında soğuk hava şartları ve çevresel faktörler cildi olumsuz etkiler. Kış aylarında soğuk hava şartları, kalorifer gibi faktörlerin etkisiyle cildimiz cansızlaşır ve nemini kaybeder. Cansızlaşan ve nemini kaybeden cilt dış faktörlere karşı daha savunmasız hale gelir. Ancak cansızlaşana ve kuruyan cildinizi doğru vücut bakımı yöntemleriyle ışıltılı ve canlı bir hale getirebilirsiniz.

Bahar aylarında cilt daha farklı bir bakıma gereksinim duyar. Zorlu kış şartlarında yorulan cilt doğru ve sağlıklı bir bakıma ihtiyaç duyar. Yıpranmış ve cansızlaşmış cildi doğru ve etkili bakım yöntemleriyle daha canlı ve parlak bir hale getirmek mümkündür. 

Bahar Aylarında Cildi Nemlendirmeyi İhmal Etmeyin

Sağlıklı ve ışıltılı bir cildin anahtarı nem dengesinin sağlanmasıdır. Kış aylarında zorlu hava şartları cildi hem içten hem de dıştan etkiler. Cildi yıpratır ve nemini kaybetmesine neden olur. Özellikle soğuk ve kuru hava cildin kuruyarak tahriş olmasına neden olur. Soğuk havalarda nemini yitiren ve kuruyan cilde gerekli nem desteğinin sağlanması gerekir. Bunun için cilt tipine uygun ürünleri tercih ederek cilde gerekli olan nem dengesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede cildin ışıltılı ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bahar aylarında cildi nemlendirmek için ideal ürün olan La Roche Posay Lipikar Lait Vücut Sütü kuru ciltler için lipid yenileyici parabensiz bir üründür. Cildin bariyer özelliğini güçlendiren ve cildi rahatlatan bir etkiye sahiptir. Cildi besleyerek daha esnek ve yumuşak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Hassas ciltler için uygun bir üründür. Günde bir kez temizlenmiş cilde nazikçe uygulayabilirsiniz.

Düzenli Peeling Uygulayın

Peeling ciltteki ölü derileri kısa zamanda en etkili yöntemlerin başında gelir. Kış aylarında biriken ölü deriden cilde peeling yaparak canlı bir cilt elde edebilirsiniz. Bahar aylarında cildi yenilemek ve tazelemek için düzenli olarak peeling yapmak gerekir. Düzenli olarak peeling yapmak cilt güzelliği ve sağlığı açısından oldukça önemlidir. Bunun için kaliteli peeling ürünlerinden faydalanabilirsiniz.

Dermatologica Thermafoliant Body Scrub Peeling cansız cildi aydınlatmaya yardımcı bir üründür. Çift etkili vücut eksfoliantı ile cilde aydınlık bir görünüm verir. Hint bambu kökü cilt tonunu düzenlemede etkilidir. Cildi arındırır ve nemlendirir.
Etiketler: vücut bakımı, vücut bakım losyonu, vücut sütü
Mayıs 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR