Bebekler ve Anneler İçin Mustela Bakım Ürünleri

Bebekler ve Anneler İçin Mustela Bakım Ürünleri

Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona en iyi şekilde bakmak için uğraşırsınız. Bebeğinizin bakımı için en iyi ürünleri almak istersiniz. Bu nedenle bebek ve anne ürünleri seçimlerinizde bebeğin cildine zarar vermeyecek, kaliteli ürünler almanız gerekir. Kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmalı ve aldığınız ürünün içeriğini mutlaka kontrol etmelisiniz.

Mustela bebeklerin güçlü ve sağlıklı bir cilde sahip olmasını destekler. İçeriğinde en etkili doğal içerikler mevcuttur. Bebekler için zengin ürün seçeneklerine sahip olan Mustela’da pişik kreminden vücut losyonuna kadar aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Mustela, doğal ve çevre dostu ürünler geliştirir. Bu sayede bebeğiniz için en iyi ürünleri güvenle kullanabilirsiniz.  

Mustela Merhaba Bebek Çantası Seti

Mustela Merhaba Bebek Seti yenidoğan bebeğiniz için gereksinim duyulan tüm ürünleri içerir. Merhaba bebek setinde Mustela Vitamin Barrier 1.2.3 Pişik Kremi, Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu, Mustela DermoCleansing Yenidoğan Şampuanı, Mustela Massage Oil Masaj yağı annelerin kullanımına sunulur.  

Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Pişik Kremi

Mustela Vitamin Bariyer 1-2-3 Pişik Kremi %98 doğal kökenli içeriği ile bez bölgesinde oluşan pişiği önler. Cildi ferahlatır ve canlandırır. Mustela Vitamin Bariyer Pişik Kremi içeriğinde yer alan doğal bileşenler ile tahriş ve kızarıklığa neden olan etkenlerin giderilmesini sağlar.

Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu

Mustela Hydra Bebe Vücut Losyonu doğal içeriği ile bebeğinizin cildini hızlı bir şekilde nemlendirir. Cildin uzun süre yumuşak kalmasını sağlar. Hızlı, uzun süren nemlendirici bir etki sunar. Ciltte ipeksi, esnek ve yumuşak bir his bırakır.

Mustela DermoCleansing Yenidoğan Şampuan

Mustela DermoCleansing Yenidoğan Şampuan jel kıvama sahiptir. Doğumdan itibaren tüm saç ve vücut temizliğinde günlük kullanım için elverişlidir. Sabun içermez ve göz yakmaz. Cildi rahatlatır ve banyo suyunun kurutucu etkisinin azaltılmasına yardımcı olur. Bebeklerin vücudunu ve saç derisini yumuşak ve nazik bir şekilde temizler.

Mustela Massage Oil Masaj Yağı

Mustela Massage Oil Masaj Yağı kuru ve yapışmayan bir etki yaratır. Bu sayede masaj yapmayı kolaylaştırır. Bebeğinizin hassas ve narin cildini besler. Bebeğinizin cildini güçlendirir ve korur. Bebeğinizin cildine parmak uçlarınızla nazik ve yumuşak dokunuşlarla masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
Etiketler: mustela, mustela bakım ürünleri, mustela ürünleri, mustela pişik kremi, mustela vücut losyonu
Nisan 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR