Bebeklerde Güneş Sonrası Losyon Kullanımı

Bebeklerde Güneş Sonrası Losyon Kullanımı

Hassas cildi ile bilinen bebekler için kullandığınız tüm bakım ürünlerinde dikkatli davranmak isteyebilirsiniz. Özellikle bebeğinizin cildine temas eden krem ve losyonları seçerken ürün içeriği oldukça önemlidir.

Bebek kremleri, formülleri gereği diğer ürünlere kıyasla daha yoğun ve daha yağlı ürünler olarak karşınıza çıkar. Kremlerle benzerlik gösteren losyonlar ise sürüm açısından daha kolay bir yapıya sahiptir. Tercih ettiğiniz losyonların türüne bağlı olarak yağlılık oranları değişiklik gösterebilir. Genel olarak losyonlar kremlere kıyasla daha az yağlı ürünlerdir.

Güneş sonrası ürünler kullanırken nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bebeklerin cilt yapısına uygun olarak formüle edilen güneş sonrası losyonlar sayesinde aradığınız etkiyi kolayca yakalayabilirsiniz.

Güneş sonrası losyonları kullanırken direkt olarak bu ürünü bebeğinizin cildine sürmek yerine elinize bir miktar krem alarak sürmeniz daha doğru olacaktır. Bu sayede losyonu bebeğinizin cildine daha iyi bir şekilde yedirebilirsiniz. Losyonun dengeli bir şekilde bebeğin cildine yedirilmesi aynı zamanda konak oluşumunu engellemek açısından da önemli bir adımdır.

Bebeğinizin gelişim dönemine göre kullandığınız losyonlar ve miktarları değişiklik gösterebilir. Özellikle yeni doğan bir bebek için kullanıyorsanız göbek kordonu hala düşmediyse karın bölgesinden başlayarak sürebilirsiniz.

Bebeklere güneş sonrası losyon sürerken hangi bölgeden başladığınız oldukça önemlidir. Daha rahat bir sürme işlemi için bebeğinizin sırtını en sona bırakmanızda fayda var. Güneş sonrası losyonla en fazla faydayı elde etmek için önce yüz ve karın bölgesine uygulama yapmanız daha doğru olacaktır.

BioNike Defence Sun Güneş Sonrası Losyon

BioNike Defence Sun güneş sonrası losyon bebeğiniz için ideal kullanım miktarı ile kullanıma sunulur. Bebeğinizin hassas cildine özel olarak formüle edilen BioNike Defence Sun güneş kremi sayesinde anında tazelik hissini fark edebilirsiniz.

BioNike Defence Sun güneş sonrası kremi hızlı emilen formülü ve hafif yapısı ile etkin bir kullanım sunar. Güneş ışınların nedeniyle nemini kaybeden cildi anında canlandırarak bebeğinizin ihtiyaç duyduğu neme ulaşmasını sağlar. Cildi yatıştırmak ve bebeğinizin rahatlatmak için gereken içerikler BioNike Defence Sun güneş sonrası losyonda yer alır.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: bebek losyonu, bebe kremi, bebek güneş kremi, bebek güneş losyonu, bebek güneş koruyucu
Ağustos 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR