Bronzluğu Uzun Süre Korumak İçin 5 Öneri

Bronzluğu Uzun Süre Korumak İçin 5 Öneri

Yaz aylarında güneşin altında bronz bir görünüm elde etmek için gayret gösterirsiniz. Bronzlaşan cildinizi uzun süre korumak istersiniz. Ancak cildiniz birkaç ay içerisinde eski ten rengine geri döner. Yazın elde edilen bronz tenin uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız dikkat etmeniz gereken noktalar bulunur. 

Bronzluğu Korumak İçin Tüyolar

E Vitamini Kullanımı

E vitaminini cilt sağlığına pek çok faydası bulunur. Güneşin yol açtığı olumsuz etkiler ve nem kaybına karşı E vitamini takviyesi almak gerekir. E vitamini cildin nem oranını dengeler. Ayrıca serbest radikallere karşı korur. Ayrıca hücrelerin kendini yenilemesine yardımcı olur. E vitaminini cilde uygularken saça uygulamayı da ihmal etmemelisiniz.

Su Tüketin

Su tüketimi sağlık açısından birçok fayda sağlar. Bol bol su içmek hücrelerin ömrünü uzatır. Su tüketimi ayrıca cildin daha gergin ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Bol su içerek yazın etkisinin uzun süre cildinizde kalmasını sağlayabilirsiniz. Bronzluğu uzun süre koruyabilmek için su tüketimine dikkat etmek gerekir.

Güneş Sonrası Ürünler Kullanın

Sağlıklı bir cildin en önemli detayı nem dengesidir. Güneşe maruz kalan ciltte nem kaybı olur. Su kaybı cilt problemlerinin ortaya çıkmasına yol açar. Kalıcı bir bronzluk için cildin nem oranının yüksek olması gerekir. Nem dengesini sağlamak için günlük kullandığınız nemlendiriciler yerine ekstra bakım yapan ve bronzlaştırıcı ürünleri tercih edebilirsiniz.

Güneş sonrası ürünler cildin yatışmasında ve nem dengesinin korunmasında etkilidir. Güneşe maruz kalan ve tahriş olan cildin hızlı bir biçimde rahatlamasını ve canlanmasını sağlar. Yüze ve vücuda uygulanan after-sun yani güneş sonrası ürünler bronzluğun uzun süre korunmasına yardımcı olur.

Nivea Sun Koruma & Bronzluk Arttırıcı Güneş Spreyi 30 Faktör yüksek etkiye sahip UVA/UVB filtresi ile etkili koruyuculuk sağlar. Doğal pro melanin özleriyle cildin doğal bronzlaşma sürecini etkiler. İpeksi yağ formülü sayesinde cildi korur. Uzun süreli bir bronzluk sağlar. Suya dayanıklıdır ve hafif ve yağlı his bırakmaz. Güneş sonrası bronzluğu korumak istiyorsanız Nivea Sun Koruma & Bronzluk Arttırıcı Güneş Spreyi 30 Faktör kullanabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: bronzlaştırıcı, bronzluğu korumak için öneriler, nasıl uzun süre bronz kalınır, e vitamini, cilt bakımı
Eylül 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR