Cam Biberon Kullanımının Faydaları

Cam Biberon Kullanımının Faydaları

Cam biberon birçok faydaya sahiptir. Cam biberonun en büyük konforu temizlemesinin kolay olmasıdır. Bu nedenle çocuklarının sağlıklı gelişimini dikkate alan anne ve babalar cam biberon tercih ederler.

Neden Cam Biberon Tercih Etmeli?

Biberon belli bir yaşa kadar çocuğun beslenmesindeki en önemli araçlar arasında yer alır. Pratik olmasından dolayı anne bebeğini istediği her yerde biberonla emzirebilir. Biberonların kendi içinde çok fazla çeşidinin olması ise en sağlıklı biberonu her zaman gündemde tutar.

Bebek biberonları plastik ya da cam şişeden oluşur. Emziğin şekli, bebeğin ayına göre belirleneceği gibi alt kısmında yer alan delik ve genişlikte yine bebeğin ayına göre değişiklik gösterir.

Annelere bebeklerini beslerken cam biberon kullanmaları tavsiye edilir, fakat seyahat ve gece beslenmesi esnasında ağırlığından dolayı oluşabilecek kazalara karşı plastik biberonlarda tavsiye edilmektedir.

Cam biberonların plastik biberonlara göre en önemli avantajı kullanılan malzemenin doğal ve daha iyi hijyen sağlayabilmesidir. Philips Avent Naturel Cam Biberon 240 ml SCF053/17, ısıya ve termal şoka dayanıklıdır, doğal emzirmedeki gibi bir kavrama etkisi yaratır, bebeğinizin çok daha rahat ve keyifli bir biçimde beslenmesini sağlar.

Cam biberonların avantajları yukarıda saydıklarımızın dışında da bulunmaktadır.

  • Bulaşık makinelerinde yıkanmak için uygundur.
  • Kolay temizlenebilir ve hızlı sterilizasyon yapılabilir.

Biberon & Emzik & Oyuncak bebeklerin hayatının belli bir döneminde vazgeçilmez olsa da bebekler bu malzemeleri kullanırken mutlaka yanlarında olmak ve onları gözetmek gerekir.

Cam biberon kullanmak sağlıklı dedik, ancak her cam biberon için aynı sonucu veremeyiz. Dikkat edilmesi gereken şey hava kaçırmayan, bebeğin beslenmesinde ayarlanabilen ve gaz sorunu oluşturmayan biberonlar olmasıdır.

Biberona Ne Zaman Başlamalı?

Yeni doğan bir bebeğin 6 aylık olana kadar anne sütünden başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Ancak bazen annenin gerekli nedenlerinden, sütünün az gelmesinden ve bebeğin doymamasından dolayı biberona geçiş yapılabilir. Bebeklerde biberon kullanmaya geçmek için en az 3-4 ay beklemek doğru olacaktır.

Biberon ve emzik çeşitlerimizi incelemek isterseniz https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.
Etiketler: cam biberon, cam biberon kullanımı, cam biberon faydaları, biberon
Temmuz 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR