Canlı ve Parlak Saçlar İçin Tüyolar

Canlı ve Parlak Saçlar İçin Tüyolar

Saçlarınız dış görünüşümüzde en dikkat çeken yerlerden biridir. Hava kirliliği, saçlarımıza uyguladığımız saç aletleri ve kimyasal maddeler saçlarımızın canlılığını yitirmesine sebep olabilir. Saçlarımızın canlı ve parlak bir görünüm kazanması için bazı noktalara dikkat etmek gerekir.

Gün içerisinde saçlarımız da nem kaybedip kuruyabilir. Yeterli nemi alamayan saçlarda kuruluk belirtileri ortaya çıkmaya başlar. Saçların nemini kaybetmemesi canlı ve parlak görünmesi açısından önemlidir. Saçlarınızın canlı ve parlak görünmesi için pratik önerileri sizler için derledik.

Saç bakım ürünü seçerken içeriğini kontrol ederek seçim yapmalısınız. Argan yağı içeren saç bakım ürünleri oldukça etkilidir. Saç maskesini düzenli kullanmak etkisini artıracaktır. Saçların yenilenmesine ve canlanmasına yardımcı olan saç maskeleri ile hacimli, canlı ve parlak saçlara kavuşursunuz.

Saç bakımı yaparken saçınızın özelliklerini dikkate alarak saçlarınıza bakım yapmalısınız. Saçlarınıza uygun bakım ürünleri kullanarak düzenli saç bakımı yapılması gerekir. Saçlarınızın bakımlı ve güçlü olması için bakımına dikkat etmelisiniz.

Saçlarınız Nemini Kaybetmesin

Gün içerisinde saçlarımız birçok çevresel faktörden etkilenir. Kötü ve kirli hava, stres, sigara gibi birçok faktör saçlarımızın nemini yitirmesine neden olur. Bu nedenle duş sonrası ya da gün içerisinde saçlarınızın nemini geri kazanmasını sağlayacak ürünler kullanmalısınız. Gün içerisinde uygulayabileceğiniz saç serumlarını tercih edebilirsiniz.

Duş Sonrası Saç Bakımı

Dermokil Kil, Argan ve Bitkisel Keratin Saç Maskesi saç tellerini onarır. Mineral destek sağlar, parlak ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kırılmalara ve yıpranmalara karşı koruyucu etkiye sahiptir. Maskeyi banyo sonrası temiz saça uygulayabilirsiniz. Masaj hareketleriyle saç ipleri ve saçlara iyice yedirebilirsiniz.

John Frieda Detox & Repair Care Protect Spray saçların güçlenmesinde ve kırıkların azalmasında etkilidir. Saçlarınızı nemlendirerek pürüzsüz ve canlı bir görünüm sağlar. Antioksidan bakımından zengin yeşil çay ve besleyici avokado yağı ile saçları kırılmalara karşı korur ve güçlenmesine katkı sağlar. Zengin besleyici formülü sayesinde saçları nemlendirerek pürüzsüz görünüm sağlar. Temiz ve nemli saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Durulanmaz. Saçlarınızın her zaman hacimli ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: canlı saçlar, parlak saçlar, saç bakımı
Mart 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR