Cilde Göre Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı?

Cilde Göre Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı

Parfüm deyip geçmemek lazım onu seçmek için adeta bir usta olmak gerekiyor. Çünkü parfüm çeşitleri o kadar fazla ki insan seçime bir başladığı zaman onu mu alsam, bunu mu alsam bir turlu karar veremiyor.  Peki, parfüm seçmek biz uzmanlık gerektiriyorsa o zaman biz nasıl parfüm alacağız dediğinizi duyar gibiyiz. Hiç merak etmeyin sizin için önerilerimiz olacak. Bu sayede daha rahat sizin için en uygun parfümü bulabileceksiniz.

Koku bir insanın karakterini yansıtan özelliğe sahiptir. Bu nedenle parfümünüzü seçerken karakterinizi de belirleyeceğinizi unutmamalısınız. Seçim öncesinde dikkat edilecek olan husus ara dengeyi yakalayabilmek. Yani sadece ucuz olsun diye parfüm aldığınızda beklentilerinizi karşılamayacaktır. Ama bu demek değildir ki pahalı bir parfüm almalısınız. Bazen çok pahalı diye satılan bir parfüm bile sahte olabiliyor. 

Parfümlerin içeriğinde bulunan maddeler fazla kullanılması haline cildinize zarar verebilir bu nedenle en doğru markayı tercih etmenizi öneririm. Bir tavsiye istiyorsanız sitemiz üzerinden istediğiniz bir parfüm ya da dekorantı gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.  

Parfüm seçiminde kalite kadar önemli konulardan birisi de yaş ve teninizdir. Yani birinde çok hoşuna giden bir koku sizde aynı hissi vermeyebilir. Bunun için önce sevdiğiniz parfümleri değerlendirmelisiniz. 

Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı?

Her cildin yağ oranı farklıdır ve bu da kokunun hissedilme şeklini etkiler. Örneğin yağlı olan ciltlerde kokular daha baskın ve kalıcıdır. Bunun içinde bu insanların hafif kokan parfümler tercih etmeleri tavsiye edilir.

Kuru bir ciltte koku daha az kalıcı olur. Bunun için kuru cilde sahipseniz o zaman daha baskın yani ağır kokuları tercih edebilirsiniz.

Ten Rengine Göre Parfüm Seçimi

Esmer tene sahip olanlar daha kalıcı kokuları tercih etmeleri gerekiyor. Oryantal denilen koku tarzı onlar için ideal tercih olacaktır.

Sarışın bir tene sahipseniz o zaman hafif kokular işinizi görecektir. Örneğin vanilya kokusu sarışınlar için iyi bir tercihtir.

Kumral tene sahip olanlar baharat kokularını tercih edebilir. Bu tarz kokular onlarda oldukça şık durur.

Kızıl saçlılar ise soft kokular kullanabilirler. 

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: parfüm, cilde göre parfüm nasıl olur, parfüm seçimi nasıl olmalı, ten rengine göre parfüm seçimi
Şubat 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR