Cilt Bakım Maskeleri

Cilt Bakım Maskeleri

Günlük hayatta bakımına ve güzelliğine düşkün olan herkes bakım maskeleri ile birçok cilt sorununu ortadan kaldırıyor. Cilt bakım maskeleri ile yapabileceğiniz birçok bakım türü bulunuyor. Cilt bakım maskeleri ne genellikle haftada 2 gün veya 3 gün yapabileceğiniz türde üretiliyor. Cildinizde ne tür sorun var ise ona yönelik maske tercih edebilirsiniz. Maskelerin kesinlikle kaliteli bir markadan olması önemlidir. Cildinizde kullanacağınız her türlü ürün kesinlikle kaliteli olması ve cildinize zarar vermemesi gerekiyor. Cilt sağlığınız için bu durum oldukça önemlidir.

Bakım Maskeleri İle Işıldayın

Cildinizde hem bakım yapacak hem de parlaklığını kazandıracak maskeler kesinlikle kullanabileceğiniz en iyi maskeler arasındadır. Cildinizin nem dengesini korurken, gözenekleri açacak aynı zamanda parlaklık verip besleyecek maskeler sağlıklı ve güzel ciltlerin sırrıdır. Dr. Murad Pore extractor pomegranate max  50 ml maskesi kesinlikle mucizevi bir üründür. Ürünün içeriğinde bulunan nar özleri cildinizi mükemmel bir şekilde temizlenmesini sağlıyor. Nar özlü kil maskesi sayesinde cildinizdeki her türlü pürüz ve fazlalıklardan kurtulacaksınız. İçerisinde bulunan antioksidan özelliği sayesinde cildinizde birçok yenilenmeye yardımcı olacaktır. Peeling özelliği hem de koruyucu özelliği olan bu maske, antioksidan özelliği ile cildinize oldukça iyi gelecek. Maske günlük kullanıma uygundur.

Matlaştıran Arındıran Maskeler

Tüm ciltler için mat görüntü elde edebileceğiniz birçok madde türü bulunuyor. Garnier kömür siyah kağıt çay matlaştıran maske tüm cilt ve karma ciltler için oldukça ideal bir üründür. Ürünün içeriğinde bulunan siyah kömür tanecikleri ile çay ağacının özelliği birleşerek muhteşem bir temizleme gücü elde ediyor. Ürünü kullandığınız zaman yağlı ciltlerde matlık meydana geliyor. Cildi arındırır, matlaştırır ve cildin kurumasını önler. Ürünü kullandığınız zaman bir hafta boyunca cildinizin yoğun nemlenmesini sağlayabilirsiniz. İçerisinde bulunan kömürün emici gücü ile cildinizi mükemmel bir şekilde temizler ve arındırır. Maskeyi cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Ardından 15 dakika kadar bekleyin. Ardından maskeyi cildinizden tabakalar halinde soyun. Cildinizde kalan maske kalıntılarını pamuk yardımıyla yüzünüze güzel bir şekilde uygulayarak cildinizin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: cilt bakım, cilt bakımı, cilt bakım ürünleri, cilt bakım maskeleri
Kasım 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR