Dudak Kalemi Nasıl Sürülür? Dudak Kalemi Sürmek İçin İpuçları

Dudak Kalemi Nasıl Sürülür? Dudak Kalemi Sürmek İçin İpuçları

Her kadın kusursuz dudaklara sahip olmak ister. Kusursuz dudaklara sahip olmak için kullanılması gereken ürünlerden biri de dudak kalemidir. Dudak kalemleri çoğunlukla es geçilse de günlük makyaj rutininin bir parçası olması gereken ürünlerdir. Dudak kalemi kullanarak dudaklarda kusursuz ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dudak makyajında yalnızca ruj sürmenin yeterli olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak dudaklar için sadece ruj sürmek makyajın eksik olmasına neden olabilir. Dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak için ruj sürmeden önce dudaklara dudak kalemi uygulamak gerekir. Dudak kaleminin ardından ruj sürerek dudak makyajı tamamlanmış olur. 

Dudak Kalemi Nedir?

Dudak kalemi dudak çizgisini belirginleştiren bir kozmetik ürünüdür. Dudak kalemiyle dudak çizginizin üzerinden geçtiğinizde sivri ucu sayesinde dudak çizginizi netleştirmiş olursunuz. Rujlar yumuşak yapısı nedeniyle dudak çizgisini netleştirememektedir. Bu nedenle dudak kalemiyle dudakların çerçevelenerek dudak yapısının netleşmesi gerekmektedir.

Dudak kalemi ayrıca yalnızca dudak kenarlarını çerçevelemek için değil dudakların tamamını renklendirmek için de kullanılmaktadır. Dudak kalemi ile yapılan makyaj dudakların daha kusursuz bir görünüm elde etmesine yardımcı olur. Dudak kalemiyle dudakların daha dolgun ve çekici görünmesini de sağlamak mümkündür.

Dudak Kalemi Nasıl Sürülür?

Dudak kalemini dudakları çerçeveleyecek şekilde ruj sürmeden önce uygulayabilirsiniz. Dudakların daha dolgun görünmesini istiyorsanız nude tonlarda dudak kalemini dudak kenarlarından hafif taşırarak çerçevelemek mümkündür. Kenarlara hafif taşarken dudak kenarlarını da aynı ölçülerde çerçevelemek gerekir. Bu durum daha doğal bir görünüm kazandıracaktır.

Dudaklarınıza koyu tonlar uyguladığınızda dudak çevresine bulaşması söz konusu olabilir. Kırmızı ve bordo tonlarda bir ruj kullanacaksanız öncesinde rujunuzda aynı renk dudak kalemi ile çerçeve yapmak dudaklarınızı çok daha etkili gösterecektir. Öncelikle dudak kalemi ile dudakları çerçeveleyip ruju uygulayabilirsiniz. Böylelikle dudak makyajınız sabitlenecektir.

BROOKLIN Dudak Kalemi dudak makyajınızın vazgeçilmezi olacak. Yumuşak dokusuyla rahatlıkla sürülebilen BROOKLIN dudak kalemi makyaj ürünleri favorileriniz arasında yer alacak. Sahip olduğunuz her ruja uyum sağlayacak dudak kalemiyle her an her yerde çarpıcı dudaklara sahip olabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: dudak kalemi nedir, dudak kalemi nasıl sürülür, dudak kalemi sürmek için ipuçları, makyaj önerileri, güzellik sırları
Temmuz 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR