Elinize En Uygun Tırnak Şekli Nasıl Belirlenir?

Elinize En Uygun Tırnak Şekli Nasıl Belirlenir?

Kremlerle bakım yaptığımız, her gün dikkat ederek güzelliğini korumaya çalıştığımız ellerimizi daha da güzelleştirecek en önemli unsur manikürümüzdür. Manikürümüz içinse dikkat etmemiz gereken birçok detay vardır. Düzenli bir şekilde yapacağımız manikür bakımımız, ojelerimizin rengi ve tırnak sağlığımız bu detaylardandır. Manikürünüzdeki en önemli detay olarak kabul edebileceğimiz unsur ise tırnak şeklimiz olabilir.

Ellerimize baktığımızda en dikkat çekici nokta olan tırnaklarımızın rengi ve şekli çok önemlidir. Ojelerinizin rengi giydiklerinize göre değişebilir ve bu şekilde bir uyum yakalayabilirsiniz. Tırnak şekliniz ise yaptırdığınız manikür, kullandığınız oje rengi ve deseninin nasıl gözükeceğini etkilemektedir.

Tırnak şeklinizi istediğinizde değiştirmeyi tercih edebilir ve ona göre bir manikür uygulayabilirsiniz. Ancak yaptırabileceğiniz ya da yapabileceğiniz tırnak şekillerini bilmekte fayda vardır.

Bunun yanı sıra, tırnağınızın şekli en çok ellerinizin yapısına bağlıdır. Zevkinizin yanında el yapınıza göre seçmenizde fayda olan değişik tırnak şekilleri mevcuttur. Biz de bu yazımızda sizler için elinize uygun tırnak şekli nasıl belirlenir sorusunu cevapladık.

Hangi Tırnak Şekli Hangi El Yapısına Uygundur?

Badem Tırnak

Badem tırnaklar aslında en klasik görünümlü tırnak şeklidir desek yeridir. Hemen hemen her el yapısına yakışan bu tırnakların özelliği oval görünümde olmalarıdır.

Stiletto Tırnaklar

Kesinlikle daha az alışkın olduğumuz tırnak şekillerinden biri stiletto tırnaklardır. Sivri ve uzun görünümleriyle aklınıza kazınabilecek stiletto tırnaklar, ünlülerin sıklıkla tercih ettiği bir tırnak şekli olmasının yanında günlük kullanıma pek de elverişli değildir. Bu şekildeki tırnaklar ortalama kalınlık ve uzunluktaki parmaklarda çok hoş durmaktadır.

Küt Tırnaklar

İnce ve uzun parmaklı, geniş ellere sahip kişiler içinse küt tırnakların güzel bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Genelde kısa olarak kullanılan ancak uzatıldığında da güzel duran küt tırnak şeklinin en önemli özelliği ay şeklinde değil düz olarak kesilmesidir.

Yuvarlak Tırnaklar

Tombul ve kısa parmaklar için önerimiz yuvarlak tırnaklardır. Ay şeklinde kesilip törpülenen yuvarlak tırnaklar parmaklarınızın daha uzun ve ince durmasına yardımcı olacaktır.

Tırnak şeklinizi seçtikten ve manikürünüzü yaptıktan sonra geriye dilediğiniz renk ve desenle tırnaklarınızı süslemek kalıyor. IMPALA Oje - Nail Polish 12 ml. ile parlak, simli ya da mat fark etmeksizin istediğiniz her renkte göz alıcı desenlerle manikürünüzü mükemmelleştirecek son dokunuşu yapabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: el bakımı, tırnak bakımı, en uygun tırnak çekilleri nelerdir, badem tırnak, manikür, törpü, oje, kalıcı oje, tırnak bakım yağı
Eylül 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR