En İyi Kumral Saç Boyası Önerileri

En İyi Kumral Saç Boyası Önerileri

Kumral saç renkleri her dönem en çok tercih edilen renklerden bir tanesi. Modası hiç geçmeyen kumral saçlar birçok kadının favori renkleri arasında yer alıyor. Kumral saç rengi tonları ile saçlarınıza ışıltılı ve canlı bir görünüm katabilirsiniz.  

Doğal saç renkleri denilince akla ilk gelen kumral saç renkleri oluyor. Saçlara doğal bir görünüm katan kumral saç renginin birçok tonu bulunuyor. Ten rengi saç rengini de belirleyen etkenler arasındadır. Ten renginize uygun kumral saç renkleriyle daha aydınlık ve daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Saçlarınız için en uygun boyayı seçerken doğallığını yitirmemesine dikkat etmek gerekir. Saç sağlığını koruyan, saça aynı zamanda bakım yapan doğal tonlarda en iyi kumral saç boyaları arasından sizin için en uygun rengi seçebilirsiniz.

Açık Kumral

Açık rengin size daha çok yakıştığını düşünüyorsanız açık kumral tonları tercih edebilirsiniz. Güneşte açılmış hissi veren açık kumral saçlarının ışıltılı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Açık kumral ile doğal ve havalı bir görünüm kazanabilirsiniz. Açık kumral saç rengi boya tercih ediyorsanız Wella tam size göre.

Wella Koleston Açık Kumral Saç Boyası saça derinlemesine işleyen iyileştirilmiş pigmentleriyle 8 haftaya kadar renk yoğunluğu sağlar. Koleston’un uzun süre kalıcı yoğun renk formülü saçın derinliklerine işler. Saç rengini kökten uca hapseder. Saç renginizi 15. günde yeniden canlandırır ve saça renk yoğunluğu kazandırır. Böylelikle rengin daha yoğun tadını çıkarırsınız.

Koyu Kumral

Saçlarınız koyu renkse ve koyu tonlardan vazgeçemiyorsanız en trend doğal saç renklerinden koyu kumral saç rengini tercih edebilirsiniz. Saçlarınız ışıltısını kaybetmişse koyu kumral saçlarınızın biraz daha parlak ve canlı görünüm elde etmesini sağlayacaktır. Koyu kumral saçlarınıza doğal bir görünüm verir.

Wella Koleston Koyu Kumral Saç Boyası saçlarınızda 8 haftaya kadar renk yoğunluğu sağlar. Derine işleme teknolojisiyle saçlarınıza yoğun bir görüntü sağlar. 15. Günde renk aktifleştirici ile saçlarınızı yeniden canlandırmak için renk pigmenti takviyesi yapar.

Altın Kumral

Saçlarınızda altın yansımalarını istiyorsanız bu ton tam size göre. Altın kumral saç rengi kumral ve altın yansımalarının birleştiği sıcak bir tondur. Saçlara daha parlak ve ışıltılı görünüm sağlar. Soğuk küllü tonlar yerine daha sıcak bir görünüm elde etmek isteyenler altın kumral saç rengini tercih edebilir. Wella Koleston Altın Kumral Saç Boyası ile saçlarınızda ışıltılı ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.
Etiketler: kumral, kumral rengi boya, saç boyaları, kumral rengi saç boyaları
Nisan 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR