Erkekler İçin Bakım İpuçları

Erkekler İçin Bakım İpuçları

Görünüş başka insanlar üzerinde ilk izlenimi yaratır. Olumlu bir izlenim oluşturmak için düzgün bakım önemlidir. Vücut şekliniz, kişiliğinizi büyük ölçüde tanımlar. Kişisel bakım, günlük banyodan tutunda saçınıza veya sakalınıza kadar her şeyi kapsar.

Dış görünüş konusunda kadınlar daha bilinçlidir, ancak erkekler de genel görünümlerine ve bakımlarına zaman ayırmalıdır, çünkü bu sadece kişiliğiniz hakkında konuşmakla kalmaz, aynı zamanda kendinizi iyi hissetmenizi ve kendinize olan güveni kazanmanızı sağlar.  

Taze, pürüzsüz ve kendinden emin görünmek biraz zaman ve çaba gerektirir bunun için kendinize bakmaya başlamadan önce nasıl adımlar atmanız gerektiğini bilmeniz gerekir.

Yüz Yıkama

Yüzünüzü yıkamak, cildinizi temizler, böylece daha temiz ve daha pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır. Ayrıca pigmentli ciltler için en iyisidir.

Dengeli Nemlendirici

Kuru ve yağlı bir cilt sivilce, gibi birçok rahatsızlığı neden olabilir. Bu nedenle dengeli bir nemlendirici kullanmak önemlidir. 

Sakal Şekillendirme

Tıraş erkekler için önemlidir, hassas ve kuru ciltler için ince bir tabaka tıraş jeli sürülmesi önerilir. Jel tıraş esnasında cilde zarar verme ihtimalini azaltır. Birden fazla bıçaklı tıraş bıçağı kullanmak cilde ekstra bir avantajı olmadığı gibi zarar da verebilir. Bıçaklardaki çentik cilt aşınmasını hasarını önlemek için kullanılmaktır.

Cildin Pul Pul Dökülmesi

Pul pul dökülme genç ve taze cildi ortaya çıkararak ölü deriyi gidermeye yardımcı olur. Böylece matlığı azaltan pürüzsüz bir cilt ile yüzün pürüzsüz görünmesini sağlar.

Güneş Koruyucu Krem

Güneşin zararlı UV ışığına maruz kalmak cilde zarar verir. Çünkü cilt, güneşin bu zararlı ışınları emerek cildin üst tabakasına zarar verir.  

Erkekler genellikle güneşten koruyucu önlemler konusunda umursamazlar, bu nedenle güneşte bronzlaşmaya ve hasara daha yatkındır. Güneşten koruyucu şapkalar, vücut ve yüz kremleri oldukça önemlidir. Bu yüzden iyi bir güneş kremi seçilmesi gerekir. Mustela Spf 50 Faktör 300 ml Güneş Kremi, Yüksek Koruma Faktörü ile hem erkekler, hem kadınlar hem de bebekler için oldukça güvenli ve etkilidir. Güneş kremi hassas ciltleri güneşin zararlarından korumak üzere özel olarak geliştirilmiştir.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: bakım ipuçları, erkek bakımı, sakal şekillendirme, güneş koruyucu krem, erkek bakımı
Ocak 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR