Eyeliner Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eyeliner Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

İyi bir göz makyajının olmazsa olmazlarından biri de eyeliner kullanımıdır. Kadınların vazgeçilmez makyaj malzemeleri arasında yer alan eyeliner, gözleri daha belirgin hale getirmek ve bakışları vurgulamak için kirpik diplerine uygulanan siyah bir çizgi olarak tanımlanır. Göz makyajının ideal ürünlerinden biri olan eyeliner seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğinin ipuçlarını sizler için derledik. İşte, eyeliner seçiminin püf noktaları.

Eyeliner seçiminde ilk olarak hangi eyeliner çeşidini sürebileceğinizi bulmalısınız. Eyeliner kullanım şekline bağlı olarak üç çeşitten oluşur. Kalem eyeliner, likit eyeliner ve jel eyeliner olarak satılmaktadır.

Eyeliner Çeşitleri

Kalem Eyeliner

Kalem eyeliner çeşitleri kullanım kolaylığı nedeniyle yaygın olarak tercih edilmektedir. Bulaşıp dağılmayan bu kalem eyeliner kolay bir şekilde sürülebilir. Kalem eyeliner sert ve sivri uçlu yapısı nedeniyle kontrol edilebilir özelliktedir.

IMPALA Eyeliner – Precise Eyeliner 505 gün boyu akmayan, dağılmayan ve bulaşmayan yapısıyla dikkat çeker. Kusursuz bir görünüm için özel olarak tasarlanmış IMPALA Eyeliner favori makyaj malzemeleriniz arasında yerini alacak.

Likit Eyeliner

Fırçası bulunan likit eyeliner ince ve esnek bir yapıdadır. Bu nedenle kalem eyeliner ürünlere göre kontrol etmesi daha zordur. İnce eyeliner çekmek ve daha belirgin bir görünüm elde edilir. Likit eyeliner ayrıca fırça uçlu kalem şeklinde de olabilmektedir. Uygulamanın ardından kuruması da vakit alabilmektedir.

IMPALA Silky Brush Likit Eyeliner ile bakışlarınızı çekici hale getirebilirsiniz. İpek elyaflı fırçaya sahip olan bu eyeliner ile kolay ve sorunsuz bir şekilde uygulayabilirsiniz. Böylelikle her ortamda çekici bakışlara sahip olabilirsiniz.

Jel Eyeliner

Jel eyeliner malzemeler kesik veya eğik uçlu bir eyeliner fırçası ile sürülmekteir. Mat ve akıcı yapısıyla kolay bir şekilde uygulanan jel eyeliner kolay kolay dağılmaz.

Eyeliner Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her eyeliner türünün sürülüş tekniği birbirinden farklı uygulanmaktadır. Gözünüzde nasıl bir görüntü arzu ediyorsanız seçiminizi ona göre yapmalısınız. Eyeliner seçerken gözün etrafına dağılıp bulaşmaması, akmaması ve kolay sürülebilmesi için uygulama şeklinizi belirlemeli ve buna uygun eyeliner seçmelisiniz. Örneğin; daha belirgin bir eyeliner görüntüsü için likit eyeliner tercih etmelisiniz.

Jel eyeliner tercih edecekseniz eyeliner fırçasını da almayı unutmamalısınız. Alacağınız jel eyeliner ile birlikte likit eyeliner de alırsanız ve birlikte uygularsanız daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: eyeliner nedir, eyeliner alırken nelere dikkat etmeliyiz, eyeliner nasıl sürülür, göz kalemi, makyaj, göz makyajı, eyeliner çeşitleri
Ağustos 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR