Folik Asit Nedir? Folik Asit Vitamin Takviyesi

Folik Asit Nedir? Folik Asit Vitamin Takviyesi

Folik asit, diğer bir adıyla pteroil glutamik asit olarak bilinir. Folik asit B9 vitamininin sentetik yapıda olan formu olarak ifade edilir. Suda çözünebilen folik asit insan vücudunda vücutta birçok rol üstlenir.  Özellikle hamilelikte folik asit eksikliği görüldüğünde takviye edici desteklere ihtiyaç duyulabilir. Bunun yanı sıra vücutta oluşan folik asit eksikliği aynı zamanda depresyon gibi rahatsızlıklara da zemin hazırlamaktadır.  

Vücuttaki hücrelerin yenilenmesi ve yeni hücrelerin oluşması için folik asit etkin rol oynar.  Bu nedenle vücutta yaşanan folik ait eksikliği çeşitli rahatsızlıklara neden olabilir. Folik asit eksikliğini önlemek ve var olan sorunu ortadan kaldırmak için takviye edici ürünlerden destek alabilirsiniz. Özellikle B9 açısından geniş bir destek sağlayan vitamin takviyeleri sizin için ideal bir tercih olabilir. Folik asit vitamin takviyesine yönelerek ilerleyen bu eksikliği kolayca tedavi edebilirsiniz.

Birçok marka ve içeriğe sahip folik asit vitamin takviyesi ile kısa sürede sağlıklı yapınıza kavuşabilirsiniz. Genel olarak folik asit için yapılan takviyelerde tablet ya da kapsül formunda ürünler sunulur.

Assos Folic-İod 30 Tablet

Assos Folic- İod 30 tablet ürün içeriği takviye edici gıda ürünleri listesinde yer alır. Folik asit eksikliği yaşayan kişilerde Assos Folic- İod takviye edici gıda desteğine sıklıkla başvurulur. Assos Folic- İod 30 tablet 400 mikrogram aktif folik asit (L-metilfolat) + 150 mcg iyot içermektedir. Kullanım şekli olarak 3 ay boyunca günde 1 tablet olarak Assos Folic-İod ürününü kullanabilirsiniz. Düzenli olarak belirlenen miktarda kullandığınızda bu sürenin sonunda Assos Folic- İod 30 tablet desteğinin faydalarını görebilirsiniz.

Sidefer Folik 30 Kapsül

Folik asit eksikliği günlük hayatınızı olumsuz etkileyen pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Sidefer Folik 30 Kapsül takviye edici gıda desteği B6 ve B12 vitamin içeriklerinin bir araya gelmesi ile oluşur. 30 kapsül şeklinde karşınıza çıkan Sidefer Folik takviyesini ürün üzerinde yer alan kullanma talimatına uygun bir şekilde tüketmeniz gerekir. Birçok vitamin desteği ve folik asit Sidefer Folik 30 kapsül ürün içeriğinde standart olarak bulunur.

 https://www.dermoailem.com/
Etiketler: folik asit, folik asit nedir, folik asit ne işe yarar, folik asit vitamin, folik asit vitamin takviyesi
Mart 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR