Göğüs Kalkanı Nasıl Kullanılır?

Göğüs Kalkanı Nasıl Kullanılır

Anne adaylarının en çok zorlandığı konulardan biri emzirmedir. Emzirme döneminde acıyan ve tahriş olan göğüs uçları anneleri zorlayan bir sorundur. Emzirme döneminde işinizi kolaylaştıracak pratik ürünler en büyük destekçiniz olabilir. Göğüs kalkanı da emzirme ürünleri işinizi kolaylaştıracak ve rahat bir şekilde emzirmenizi sağlayacaktır.

Emzirme dönemi her anne için farklı ve eşsiz bir deneyimdir. Emzirme döneminde bebeğinizle bağınız güçlenir. Emzirme döneminde yaşanan bazı problemler bu eşsiz deneyimde zorluk çıkarabilir. Emzirme döneminde oluşan göğüs ağrıları ve tahrişi annenin canını yakabilir. Bu dönemde ağrı ve hassasiyet hissettiğiniz durumlarda annenin en büyük destekçileri arasında yer alan pratik ürünlerden yardım alabilirsiniz. Göğüs kalkanları emzirmenin zorlaştığı durumlarda annenin imdadına yetişir.

Göğüs kalkanı özellikle tahriş olan göğüs uçları için annelere yardımcı olur. Anne meme ucu taklit edilerek dizayn edilen ve meme şekline benzeyen, göğüs ucuna tam oturan bu ürün ile bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz. Göğüs kalkanı tahriş olan göğüs ucunu korumak ve göğüslerden sızan anne sütünü biriktirmek amacıyla kullanılır.

Göğüs Kalkanı Nasıl Kullanılır?

Sütyenin içine giyilen göğüs kalkanını doğru şekilde göğüs ucunuza yerleştirerek bebeğinizin göğsünüzü emdiği şekilde kalkanın uç kısmını kavramasına yardımcı olarak emzirebilirsiniz. Bebeğiniz ilk başta yabancılık çekse de daha sonra alışacaktır.

Göğüs kalkanları, delikli ve deliksiz olmak üzere iki kısımdan oluşur. Delikli kalkan hava sirkülasyonunu sağlar. Deliksiz kalkan ise bebeği emzirirken sızan anne sütünün toplamasına yardımcı olur.

Hava geçirme özelliğine sahip olması nedeniyle acıyan ve çatlak olan göğüs uçlarının iyileşmesine yardımcı olur. Hafif basınç ile şiş durumda bulunan göğüsleri rahatlatır. Hafif basınç aracılığıyla birçok anne göğüs ucunu çıkarmaya yardımcı olur. Göğüs kalkanında var olan delikler hava sirkülasyonu sağlar. Deliksiz olan kısmı ise göğüs pompasının kullanımı esnasında ya da bebeğini emzirirken sızan anne sütünü toplar.

Philips Avent SCF15702 göğüs kalkanı emzirme süreçlerinde size rahatlık sağlayacaktır. Göğüs kalkanı emzirme veya pompalama sırasında kullanılabilir.

Kullanımdan önce buharlı steril cihazlarla veya kimyasal bir solüsyon kullanarak veya kaynatarak steril edilebilir.
Etiketler: göğüs kalkanı, philips avent göğüs kalkanı, avent göğüs kalkanı, göğüs ucu kalkanı
Nisan 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR