Göğüs Pedi Nasıl Kullanılmalı?

Göğüs Pedi Nasıl Kullanılmalı?

Yeni doğum yapmış annelerin yaşadığı problemlerden bir tanesi göğüslerinde yaşadıkları tahrişlerdir. Emzirme döneminde meme ucuna birikmiş olan sütler belli bir süre beklediğinde iltihaplanmalara neden olabilir. Özellikle şişme ve alerjik reaksiyonlar meme uçlarında görülen en büyük problemlerdendir.

Emziren annelerin yaşadığı bu sıkıntıya karşı uzmanlar göğüs pedi önermektedir. Pedler meme ucunda biriken sütleri hijyenik bir şekilde emerek göğsün nemli kalmasını engelleyecektir. Bir annenin emzirme dönemini rahat geçirebilmesi için göğüs pedinin sağlık açısından önemi büyüktür.

Göğüs pedleri emici doğal selüloz dolgularla yapılır ve bu sayede meme ucundaki sütlerin emilmesini sağlar. Bu sayede hem göğüs uzları nemli kalmamış olur hem de kıyafette çirkin bir görüntü oluşmamış olur.

Göğüs Pedi Nasıl Kullanılır?

Göğüs pedinin kullanımı oldukça basit ve pratiktir. Yapmanız gereken şey bebeğiniz göğsünüzü emdikten sonra göğsü temizlemek ve pedin takılmasını sağlamaktır.

Ped yapı itibariyle tam göğse uyumludur. Yapışkan bantlarının olması göğsün ucuna rahatlıkla adapte olmasını sağlayacaktır. Ürünün takılması ve çıkarılması basittir. Yani ilk kez kullanıyor olsanız da herhangi bir zorluk yaşamazsınız.

Göğüs Pedleri Ne Kadar Kullanılmalı?

Göğüs petlerinin kullanım süreleri vardır. Ortalama olarak bir göğüs pedinin 1 ya da 2 kullanım sonrasında atılması gerekir. Bu sayede hem kıyafetleriniz temiz kalmış hem de bebeğiniz daha sağlıklı büyümüş olur.

Göğüs Pedleri Emzirmeyi Etkiler mi?

İlk kez göğüs bakım pedi kullanan bir annenin merak ettiği konulardan bir tanesi de bu pedlerin emzirirken herhangi bir soruna neden olup olmayacağıdır. Bu pedlerin konfor ve sağlık açısından hiçbir zararı yoktur, tersine bebeğin emzirme sürecinin daha sağlıklı devam etmesine neden olur.

Lux Göğüs Pedi 40 Adet içeriği ile annelerin göğüs ucunun sürekli kuru kalmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Annelerin göğüs ucunun hava almasını sağlamaya yardımcı gözenekli yapısı ile göğüs ucunun terlememesine yardımcı olur.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz tüm detaylar doğrulusunda bebeğiniz ve kendi sağlığınız için sitemizde bulunan göğüs pedlerinden sizin için en uygun olanın siparişini verebilirsiniz.

Göğüs pedi çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: göğüs pedi nasıl kullanılmalı, göğüs pedi ne kadar kullanılmalı, göğüs bakımı, anne ve bebek, cilt bakımı
Ocak 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR