Göğüs Ucu Koruyucu Nasıl Kullanılır?

Göğüs Ucu Koruyucu Nasıl Kullanılır?

Emzirme dönemi anne ve bebekler için keyifli bir dönem olsa da göğüs ucunda meydana gelen çatlak ve yaralar emzirmeyi güç hale getirir. Annelerin göğüs ucunu koruma amaçlı geliştirilen göğüs ucu koruyucu bebeğin anne cildine temas etmeden rahat bir şekilde emmesini sağlar. Göğüs ucu koruyucu annenin emzirme sorunlarına yönelik geliştirilmiş bir üründür.

Göğüs Ucu Koruyucu Nedir?

Çatlak ve tahriş olmuş göğüs ucu emzirme dönemini eziyete dönüştürebilir. Göğüs ucu koruyucu ya da diğer adıyla meme ucu koruyucu anne memesini kavramakta zorlanan bebeklerin rahat bir şekilde memeyi emebilmesi için tasarlanmış ürünlerdir. Göğüs ucu koruyucunun temel amacı emzirme sırasında tahriş olan ve çatlayan göğüs uçlarını korumaktır.

Göğüs ucu koruyucu sayesinde anne hassas ve çatlamış göğüs ucunu korurken, bebek de annenin cildine temas etmeden rahatça sütünü emebilmektedir. Küçük göğüslü annelerin bebeğini emzirmekte zorlandığı durumlarda da göğüs ucu koruyucular bebeğin rahat bir şekilde memeyi emmesini sağlar. Silikon uçla emzirme olarak da bilinen bu yöntem, pek çok annenin emzirme sürecini kolay hale getirmektedir.

Göğüs Ucu Koruyucu Nasıl Kullanılır?

Göğüs ucu koruyucular silikondan yapılan malzemelerdir. Tatsız ve kokusuz özelliktedir. Dayanıklıdır ve bebeğe herhangi bir zarar vermez. Göğüs ucu koruyucu anne sütünün sürekliliğini teşvik eden yapıdadır. Emzirme esnasında acıyan göğüs uçlarını korur. Bu nedenle sağlık profesyonelleri tarafından kullanımı önerilmektedir. Bunun yanı sıra silikon, pürüzsüz ve şeffaf yapısı nedeniyle bebeğin narin cildine zarar vermez. Ultra ince yapıda olması nedeniyle herhangi bir zorluk yaşamadan rahatça kullanabilirsiniz.

Lansinoh Göğüs Ucu Koruyucu kullanımı, bebeğin anne memesine uyum sağlaması amacıyla kullanılır. Emzirme esnasında göğüs uçlarını korur. Anne memesini kavramada zorluk yaşayan bebekler için tercih edilmektedir.

Özel kesime sahip olan göğüs ucu koruyucu anne ile bebek arasında maksimum ten teması sağlar. Ultra ince ve esnek yapısıyla bebeğin burnu anne memesine değebilir. Hijyen için özel taşıma ve saklama kutusu mevcuttur. BPA ve BPS içermeyen göğüs ucu koruyucu 20mm ve 24mm meme ucu çapı yer alır.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: göğüs ucu koruyucu, göğüs ucu pedi, göğüs ucu koruyucu nasıl kullanılır, göğüs ucu koruyucu nedir, anne ve bebek
Temmuz 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR