Göğüs Ucu Koruyucuları Hangi Özellikleri Taşımalı?

Göğüs Ucu Koruyucular Hangi Özellikleri Taşımalı

Emziren annenin göğüs ucunun küçük olması ya da emzirmeden kaynaklı olarak göğüste çatlakların oluşması, annenin duyduğu acıdan dolayı bebeği anne sütünden mahrum bırakabilir. Bahsettiğimiz bu sıkıntılardan herhangi birini yaşamanız durumunda, göğüs ucu koruyucuları kullanarak bebeğinizi çok daha rahat ve konforlu bir şekilde emzirebilirsiniz.

Göğüs ucu koruyucusunun amacı, emzirme sırasında çatlak ya da tahriş olmuş göğüs başının korunmasını sağlamaktır. Çatlamış bir göğüs ucu anneye ciddi bir acı verebilir ve anne emzirme isteğinden istemese de uzaklaşmaya başlar. Piyasada farklı modelleri bulunan pek çok göğüs ucu koruyucusu vardır. Bu koruyucu ürünlerden satın alınarak sorunun üstesinden gelebilir.

Koruyucu ürün sayesinde anne göğüs ucunu korurken bebekte sütünü kolayca ve sağlıklı bir şekilde içebilir.

Küçük Göğüs Ucu Problemini Ortadan Kaldırır

Göğüs koruyucularının bir diğer görevi de göğüs ucu küçük olan annelere kolaylık sağlamasıdır. Bazı annelerin göğüs ucu küçük olduğu için bebek istediği şekilde göğsü tutamaz ve emmeyi başaramaz. Bu koruyucular bebekle annenin teması artırarak daha rahat emme sağlar. Silikon göğüs ucu olarak da bilinen bu yöntem birçok annenin kurtarıcısı olmuştur.

Göğüs koruyucularının kendisi küçük olmasına karşın faydası çok büyüktür. Bunun için sitemiz üzerinden size uygun olan göğüs ucunu seçerek sipariş talebinizi oluşturabilirsiniz.

Göğüs ucu koruyucuları silikon malzemeden yapılır. Herhangi bir tadı ya da kokusu yoktur. Bebeğin sağlığına zararı olmayan ürün uzun süre boyunca kullanılır.  Pürüzsüz ve şeffaf olmaları annenin cildinin de zarar görmemesini sağlar. İnce yapısı bebeğin zorluk çekmeden tutmasını ve emmesine yardımcı olur.

Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucu, emzirme sırasında acıyan veya çatlamış göğüs uçlarını koruyan ultra hassas, yumuşak, kokusuz, tatsız silikondan yapılmıştır. Uzun süre sorun yaşamadan ve yıpranmadan emzirmenize yardımcı olur.

Anne sütü bebeğin beslenmesi ve gelişimi için çok önemlidir. Göğüs ucu koruyucusu, annenin bebeğini daha rahat ve sağlıklı şekilde emzirmesine yardımcı olurken anne ile bebek arasındaki iletişim ve bağın kesilmesinin de önüne geçer.

Bebeğinizin anne sütünden mahrum kalmaması adına geliştirilmiş olan ürünlere https://www.dermoailem.com adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: göğüs ucu korucu, göğüs ucu korucuları, philips göğüs ucu korucu
Şubat 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR