Göz Altı Kırışıklıkları Nedir ve Nasıl Giderilir?

Göz Altı Kırışıklıkları Nedir ve Nasıl Giderilir?

Herkesin cildiyle ilgili olarak yaşamış olduğu ortak problemlerden bir tanesi olan gözaltı kırışıklıkları, tüm yüzde yaşlanmanın yayılması anlamına gelir. Bunun için gözaltında meydana gelebilecek olan kırışıklıkların oluşmaya başladığı andan itibaren kontrol altına alınması gerekir.

Eğer göz altı kırışıklıkları konusunda çok şey denemiş, fakat bir türlü ne yapabileceğiniz konusunda kesin çözümü bulamamışsanız o zaman makalemizi okumaya devam etmelisiniz. Çünkü gözaltı kırışıklıklarının neden olduğunu ve nelerin engelleyebileceğini öğrendiğinizde daha genç görünmeye başlayacaksınız.

Göz Altı Kırışıklıkları Nedir?

Göz altı kırışıklığı, alt kirpiklerin hemen altında oluşan kırışıklıklara verilen isimdir. Göz çevresi kırışıklıkları ile göz altı kırışıklıkları genellikle aynı anda ortaya çıkmaya başlar.

Bu kırışıklıkların oluşmasında herhangi bir zaman yoktur. Yani genç yaşta bile bu kırışıklıklar meydana gelebilir. Böyle bir durumda ise yüz olduğundan daha fazla yaşlı göstereceğinden dolayı kişi daha olgun ve yaşlı gösterir. Göz altı kırışıklıkları genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak gelişir. Eğer siz gözlerinize iyi bakar ve dikkat etmeniz gereken hususlara yoğunlaşırsanız göz altı kırışıklarının oluşumunu geciktirebilirsiniz.

Göz altı kırışıkları neden olur?

Temelde iki nedenden oluşan bu durumun en önemli faktörü yaşlanmadır. 30 yaşından sonra göz çevresi elastik oranını azaltır ve kırışıklıkların daha belirgin hale gelmesine neden olur. Ciltte kasların ve cildin beslenmesini sağlayan maddelerin azalmış olması göz çevresinin kurumasına neden olur ve kırışıklıklar oluşmaya başlar.

Göz altında meydana gelen kırışıklıkların giderilmesi ve tekrar cildin eski halini alması için kaybedilen Hyaluronik Asit ve diğer besinlerin yerine konulması gerekir. Bunu yapabilmek içinde mutlaka doğru cilt bakım ürünlerin kullanılması gerekir.

Göz Altı Kırışıkları Nasıl Giderilir?

Yaşlanma karşıtı günlük göz çevresi bakım kremi Vichy Slow Age Eyes, göz çevresindeki koyu halkalar, şişkinlik, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltır. Göz çevresinin nemlenmiş ve dinlenmiş görünmesini sağlar. Kremi kullandıkça daha sıkı ve aydınlık bir görünüme kavuşturur.

Sitemiz https://www.dermoailem.com/ üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz saç, cilt ve vücut bakım ürünlerini inceleyebilir, sipariş geçebilirsiniz.

Etiketler: göz altı kremleri, göz altı kırışıkları, göz altı kırışıkları nasıl giderilir, göz altı kırışıklık kremi, göz altı kırışıklığı, kırışıklık kremi
Ağustos 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR