Güzel Tırnakların Bakımı Nasıl Yapılır?

Güzel Tırnakların Bakımı Nasıl Yapılır

Kadınlar havalı bir tırnağa sahip olmanın bakım gerektirdiğini çok iyi bilir ve bunun içinde elindeki şartlar doğrultusunda güzel, bakımlı ve düzgün tırnaklarının olmasına özen gösterir.

Tırnak Bakımı İçin İpuçları

Baz kat, tırnağınızda koruyucu bir tabaka oluşturur. Bu adım sadece tırnağa oje sürmekle korumakla kalmaz, aynı zamanda rengin tek bir kat ile daha doygun görünmesine yardımcı olur.

Ellerinizi Temiz Tutun

Tırnaklarınızın ve etrafındaki derinin kirlenmemesi önemlidir. Eski ojenizi aseton içermeyen çıkarıcı ile silin. Uzun tırnaklar altında kirin birikmesi kolay olacaktır.

Tırnaklarınızı Alet Olarak Kullanmayın

Çoğumuz tırnaklarımızı bir şeyleri açmak, bir şeyleri sıkmak, kazımak için araç olarak kullanıyoruz. Bu alışkanlığın tırnaklarımıza zarar verdiğini ve onları zayıflattığını çok az biliyoruz, ancak tırnağımız kırılana ve yıpranana kadar da dikkat etmiyoruz.

Ellerinizi Ve Tırnaklarınızı Nemlendirin

Yüzünüzü nemlendirmeye göstermiş olduğunuz hassasiyeti tırnaklarınız içinde göstermeniz gerekir. Tırnaklar hassas olduğundan dolayı kolayca kırılabilir, nemlendirdiğinizde ise daha güçlü olacaklardır.

Aseton İçermeyen Temizleyici Kullanın

Aseton temizleyiciler cildinizi kurutur. Bunun için tırnaklarınızdaki ojeyi temizlerken aseton içermeyenleri tercih edin.

Gülşah Asetonsuz Oje Temizleyici 125 ml, E vitaminli formülün sağladığı ekstra performans ile tırnağınızdaki cilayı hassasça ve hızla temizler. Ojelerinizi, tırnak ve tırnak etlerinize zarar vermeden hızla temizleyebilirsiniz. Sitemizden alacağınız ürünü bir miktar pamuk ya da kağıt mendile döküp, tırnak üzerindeki ojeyi ovalayarak yavaşça temizleyebilirsiniz.

Eldivensiz İş Yapmak

Sert kimyasallarla temizlik yaparken, bahçeyle uğraşırken veya ellerinizi kirletmeyi içeren herhangi bir şey yaptığınızda, daima eldiven kullanın.

Sert Ojeler Kullanmaktan Kaçının

Sert ojeler içeriğinde toksik kimyasallar içerir. Bu da tırnaklarınıza ve tırnaklarınızın yüzeyine zarar verir.  Oje satın almadan önce içeriğinde nelerin olduğunu iyice incelemeniz gerekir.

Akrilik Oje Kullanmayın

Akrilik ojeler, normal ojelere kıyasla daha çekici, bakımı kolay ve kısa tırnaklarınızı uzatabilir, ancak yan etkisinin olduğunu da unutmamak gerekir. Akrilik içerikli ojeler tırnağın ayrılmasına, yanmasına, şişmesine neden olabilir.

Güzel bakımlı tırnaklara sahip olmak istiyorsanız yukarıdaki bakım önerilerimizi dikkate almanızı tavsiye ederiz.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: aseton, tırnak bakımı, asetonsuz oje temizleyici, oje temizleyici
Aralık 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR