Kalıcı Bronzluk İçin Tavsiyeler

Kalıcı Bronzluk İçin Tavsiyeler

Kalıcı bronzluk bazıları için olmazsa olmaz, bazıları için de çok istese de başaramadıkları bir durumdur. Biz bu makalemizde kalıcı bronzlaşmak isteyen ancak bunu başaramayanlar için neler yapmaları gerektiğine dair tavsiyelerde bulunalım istedik.

Bronzlaşmak için pek çok neden vardır. Örneğin; yeni evlenecek genç bir kız düğünde beyaz gelinlik giyeceği için bronz bir tene sahip olmak onu kusursuz gösterecektir.

Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir. Sürekli bronzlaşmak için çok fazla çaba göstermek yerine küçük noktalara dikkat etmek, uzun süre bronz kalmayı sağlayacaktır.

Su İçmeyi İhmal Etmeyin

Su, önemli ve zorunlu bir yaşam kaynağıdır. Suyu az içtiğinizde cildinizdeki nem kaybolur ve cildiniz kuruduğu için soyulmaya ve tahriş olmaya başlar. Cildin nemli kalmasında suyun önemi büyüktür. Gün boyunca en az 8 bardak su içtiğinizde ihtiyacınız olan neme sahip olabilirsiniz. 

Günlük su ihtiyacınızda sade su yerine ara ara maden suyu, tarçın ve maydanoz gibi vücuda detoks etkisi yapacak karışımlı suları tercih edebilirsiniz.

Kremler Bakımın Anahtarı

Cildinizin bakımını düzenli olarak yapmalısınız. Bunun için güneş sonrası kremler ve nemlendirici losyonları tercih edebilirsiniz.

Güneşlenmeden Bronzluğa Hazırlanın

Bronzlaşmak güneşte fazla kalmakla başlamaz. Önemli olan cildinizin güneşe hazırlanmasını sağlamaktır. Güneşe çıkmadan önce cildinize süreceğiniz Incia Tanning Oil Bronzlaştırıcı Yağ 150 ml ile güneş ışınlarına karşı cildinizi koruyacağınız gibi sağlıklı bronzlaşmanıza yardımcı olur.

Ölü Derilerden Cildinizi Arındırın

Cildinizdeki ölü derilerden kurtulmanız gerekiyor. Bunu da kese yaparak sağlayabilirsiniz. Cildinizi fazla tahriş etmeden duşta yapacağınız hafif keselerle bronzlaşma sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Bronzlaştırıcı Kremler

Bronzlaştırıcı kremler bronzluk isteyenler için oldukça önemlidir. Piyasada birçok markaya ait ürün bulunmaktadır. Cildinizin türüne uygun olan bir krem tercih ederek güneşe çıkmadan önce kullanabilir ve cildinizin bronzlaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bedeninize Zaman Verin

Bronzlaşmak için sürekli sürekli güneşte durmak ya da güneşe çıkmak gerekmez. Bu cildinizin kızarmasına ve yanmasına neden olabilir. Uzun süre kalıcı bronzluk için cildinize zaman kalıcı vermelisiniz. 15 gün boyunca her gün birkaç saat güneşlenmek bronzlaşmanızı sağlayacaktır.

Cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: bronzlaştırıcı, bronzlaştırıcı krem, kalıcı bronzluk, bronzlaştırıcı kremler
Temmuz 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR