Kaz Ayağı Nedir? Kaz Ayağından Kurtulmanın Yolları

Kaz Ayağı Nedir - Kaz Ayağından Kurtulmanın Yolları

Cildimizin her dönemde genç ve bakımlı görünmesini isteriz. Ancak yaş ilerledikçe cildimizde kırışıklıklar ve minik çizgiler oluşmaya başlar. Göz çevresinde oluşan kaz ayakları da yaş ilerledikçe oluşmaya başlayan cilt kusurlarıdır.

Kaz Ayağı Nedir?

Kaz ayakları göz kenarlarından dışarı doğru meydana gelen minik çizgilerdir. Kaz ayağı çizgileri yaş ilerledikçe oluşmaya başlar. Kadınların rahatsızlık duyduğu ve aynaya bakıldığında ilk göze çarpan sorunlardan biridir. Kaz ayağı çizgileri doğru bakım ile kontrol altına alınabilir.

Göz çevresi, yüzümüzdeki en ince ve hassas deriye sahiptir. Bu nedenle bu bölgede daha yoğun çizgiler ve kırışıklıklar oluşur. Özellikle çevresel faktörler, sigara ve alkol tüketimi, yeterli su tüketmeme kaz ayağı çizgilerinin görünümünü belirginleştirir.

Genç bir cilde sahip olmak için kaz ayağı çizgileri ilk oluşmaya başladığı andan itibaren göz çevresi bakımı yaparak müdahale edilebilir. Kaz ayağı kırışıklıklarına doğru ve etkili müdahale etmek kırışıklıkların derinleşmeden engelleyebilirsiniz.

Kaz Ayağı Kırışıklıkları Nasıl Giderilir?

Göz çevresi bakımında en çok dikkat edilmesi gereken nemlendirmedir. Göz çevresi için doğru ve etkili göz bakım kremi kaz ayağı görünümünün yumuşamasını sağlar. Kaz ayaklarına çözüm arayışı içerisindeyseniz ilk olarak yeteri kadar nemlendirilmesi gerekir.

Kaz ayakları için göz bakım kremi göz çevresini nemlendirerek göz çevresine yoğun bakım yapar. Çizgilerin derinleşmesini önler. Göz çevresine daha aydınlık ve parlak bir görünüm sağlar.

Kaz Ayağı Görünümünü Azaltmak İçin Bakım Kremi Önerileri

Göz çevresindeki kırışıklıkların azaltılması için öncelikle göz çevresinin nemlendirilmesi gerekir. Vichy Liftactiv Derm Source, rhamnose ve kafein içerir. Hassas göz çevresi için kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı etkiye sahiptir. Kırışıklıklar, kaz ayağı çizgileri, göz altı torbaları, koyu halkalara karşı etkili bakım yapar. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı Vichy termal suyu bulunur. Hipoalerjeniktir. Göz çevresini nemlendirirken dolgun görünmesine yardımcı olur. Kaz ayağı kırışıklarının minik çizgi görünümünün azalmasını sağlar.

Vichy Mineral 89 Göz Çevresi Bakımı doğal hyaluronik asit ve Vichy termal suyu içeren göz bakım ürünüdür. Göz çevresini nemlendirirken cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olur. Göz çevresine canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Sabah ve akşam göz çevresine masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
Etiketler: göz çevresi bakımı, kaz ayakları, kaz ayağı, kaz ayağı nedir, kaz ayağı çizgileri
Nisan 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR