Kırışıklık Karşıtı: La Roche Posay Anthelios Age Correct

Kırışıklık Karşıtı: La Roche Posay Anthelios Age Correct

Cildiniz için güneş kremi kullanmak cildinizi genç ve canlı tutmanın en önemli yollarından biridir. Özellikle yaz aylarında deniz, kum ve güneş derken cildimiz sürekli olarak güneş ışınlarının etkilerine maruz kalır. Güneş ışınlarına yoğun olarak maruz kalınması durumunda cilt hücreleri hasar görebilmektedir. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak foto yaşlanma gibi problemlere yol açabilmektedir.

Uzun süre güneş ışınlarının cilde etki etmesi erken yaşlanma ve cilt hasarları gibi pek çok problemi ortaya çıkarabilir. Özellikle güneş ışınları ciltte kırışıklıkların oluşmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanmak cilt sağlığı açısından oldukça önemlidir. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan güneş kremleri ile cildinizi güneşin olumsuz etkilerine karşı koruyabilirsiniz.

Güneş koruyucu ürünler sadece yazın değil her mevsimde kullanılması gereken ürünler arasında yer alır. Güneş kremlerini cilt tipine uygun olarak seçmek oldukça önemlidir. Cilt tipi ve cilt problemleri kişiye özgüdür. Bu nedenle bu gereksinimlere uygun güneş kremi tercih ederek cildin daha sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

La Roche Posay Anthelios Age Correct Kırışıklık Karşıtı Güneş Kremi

Güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak cilt sağlığında olumsuz sonuçlara neden olabilir. UV ışınlarının yoğun olduğu öğle saatlerinde bu ışınlara doğrudan maruz kalmak cildin hasar almasına neden olur. Bu durumda deride açık kahverengi lekelenmeler, kırışıklıklar, deride kabalaşma ve bozulmalar söz konusu olabilir. Güneş ışınları ciltteki kırışıklık görünümünün artmasına neden olur.

Güneş kremi kullanmadan güneş ışınlarına maruz kalmak ciltte erken yaşlanma probleminin ortaya çıkmasını sağlar. Foto yaşlanma da bu sorunlardan biridir. Foto yaşlanma uzun zaman UV ışınlarına maruz kalınması durumunda ciltte oluşan hasarlardır. Yaşlanma probleminin önüne geçmek için güneşe karşı yüksek koruma özelliği bulunan güneş kremleri tercih edilmelidir. Yaşlanma karşıtı güneş kremleri yaşlanma belirtilerini azaltır ve güneşe karşı yüksek koruma sağlayarak cildin korur.

Kırışıklık karşıtı güneş kremleri kadınlar için önemli bir yeniliktir. Hem kırışıklık karşıtı bakım yapan hem de cildi güneşten koruyan güneş kremi ile cildinize her yerde ve her anda bakım yapabilirsiniz.

La Roche Posay Anthelios Age Correct SPF 50 Kırışıklık Karşıtı Krem hem kırışıklık karşıtı bakım yapan hem de cildi güneşten koruyan yeni nesil güneş bakım kremidir. Günlük UV ışınlarına maruz kalmanın sebep olduğu yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltir. Kırışıklık ve koyu lekelerin görünümünü azaltır. Cildi korumaya yardımcı olur. Parçalanmış hyaluronik asit, Fe-Resorcinol ve Niacinamide içerikli formülüyle yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltır.

Cildi 24 saate kadar nemlendiren bu ürün yağlı his ve beyaz his bırakmaz. Uygulamanın ardından kadife gibi bir cilde sahip olabilirsiniz. Hassas ciltler için kullanıma elverişlidir. Hipoalerjenik formüle sahiptir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş kremi, kırışıklık karşıtı güneş kremi, kırışıklık karşıtı krem, roche, güneş koruyucu ürünleri, cilt bakımı
Temmuz 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR