Kızıl Saç Boyamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Kızıl Saç Boyamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Kızıl saçların en güzel yanı parlak ve canlı durmasıdır. Bunun için kızıl bir saça sahip olmak istiyorsanız öncelikli olarak ona nasıl bakmanız gerektiğini çok iyi bilmeniz gerekiyor. Eğer hayatınızın bir döneminde saçlarınızı kızıla boyatmayı düşünenlerdenseniz o zaman tam yerindesiniz, çünkü bu makale tam sizin merak ettiğiniz soruları yanıtlıyor.

Kızıl Saç Boyama

Saçlarınızı kızıla boyamadan önce hemen hatırlatalım öncelikli olarak hangi renk tonunu kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor. Çünkü size yakışmayan bir kızıl ton seçtiğinizde beklediğiniz etkiyi yaratamayacaksınız. Açık tenli bayanlar için küllü kızıl, şarap kızılı ve bakır kızılı gibi tonları tercih edebilirsiniz. Buğday bir tene sahipseniz o zaman kestane kızılı, lal kızılı size uygun olacaktır. Esmer tenliler ise koyu kızıl, bakır kahve, mor alt tonlu kızıl tonlarını tercih edebilir. 

Wella’nın derine işleme teknolojisi ve saçın derinliğine işleyen mikro seviyede iyileştirilmiş pigmentleriyle üretilmiş Wella Koleston Sıcak Kızıl Saç Boyası 4/66 8 haftaya kadar inanılmaz bir renk yoğunluğu sağlar.

Koyu saç rengine sahipseniz ve saçlarınızı kızıla boyamak istiyorsanız bunun biraz zaman alacağını unutmamalısınız. Tek seferde ve daha hızlı bir şekilde işi tamamlamayı düşünüyorsanız onun için saçlarınızı açmanız gerekiyor. Bu işlemin saçlarınıza zarar vereceğini de göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Saçlarınızı kızıla boyadıktan sonra her şey tabi ki bitmiyor. Çünkü kızıl saçın istediğiniz görüntüyü verebilmesi için iyi bakılması gerekiyor. Çünkü bu rengi güzel gösteren temizliği ve bakımlı olmasıdır.

Kızıl saçta kullandığınız şampuan ve saç kreminden tutun da bakım ürünlerine varıncaya kadar hepsinin düzenli olması gerekiyor. Saçlarınızı kızıla dönüştürmek için zaman harcadınız ve bu süre sonunda artık saçlarınızın eski formunu yakalaması gerekiyor. Doğru bakım yöntemi ve doğru ürün seçimi sayesinde canlı kırmızı bir kızıl saçın sizi bekleyeceğini asla unutmamalısınız.

Saç boyaları genel anlamda saçlara uzun vadede zarar verir. Bunun için olabildiğince doğal ürünler olmasına ve uç renkler seçmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Daha güzel, daha bakımlı ve daha parlak saç bakım ürünleri ve saç boyalarına https://www.dermoailem.com/  adresimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: kızıl saç boyamanın püf noktaları nelerdir, kızıl saç boyama, saç bakımı, saç boyası
Ocak 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR