Kolajen Takviyesinin Cilde Faydaları

Kolajen Takviyesinin Cilde Faydaları

Son yıllarda cilt sağlığı ve bakımında kolajen ismi sıklıkla karşımıza çıkar. Kolajen, hücrelerin bir arada kalmasını sağlayan, cilde ve vücuda esneklik veren önemli proteinlerden biridir. Yaş ilerledikçe vücutta kolajen üretimi azalır. Kolajen içeren takviyeler alarak cildi dış etkenlerden koruyabilir, yaşlanmasını yavaşlatabilirsiniz.

Kolajen tendonlar, bağlar, cilt ve kaslar dahil olmak üzere çeşitli bağ dokularının ana bileşenini oluşturur. Kolajen cilt hücrelerinin yenilenmesi, korunması, kemiklerin güçlendirilmesi gibi pek çok işlevi bulunur. Kolajen üretimi yaş ilerledikçe azaldığı için kolajen takviyesi alınarak bu eksiklik giderilebilir.

Kolajen Takviyeleri

Cilde kolajen takviyesinin birçok faydası bulunur. Cilt sağlığının düzenlenmesi ve yapılandırılmasında, kemiklerin güçlendirilmesinde etkilidir.

Cildi Yapılandırır

Kolajen cildimiz için oldukça önemli bir bileşendir. Cildin güçlendirilmesini sağlar. Cilde elastikiyet verir. Cildin nem dengesini sağlar. Yaşlandıkça vücudumuzun kolajen üretimi azalır. Bu durum, cilt problemlerine, yaşlanma ve kırışıklıklara neden olur. Bu nedenle cilde kolajen takviyesi gerekir. Kolajen içeren takviyeler cildin yaşlanmasını yavaşlatmaya, cilt kırışıklıklarını azaltmaya yardımcı olur. Kolajen takviyeleri kırışıklık azaltıcı etkileri cildin yapılandırılmasına yardımcı olur. Protein üretimini destekler. 

Eklemlerin Desteklenmesi

Kolajen, eklemleri koruyan kıkırdak dokusunun korunmasını sağlar. Yaşlandıkça vücuttaki kolajen miktarı azaldığı için eklem ağrıları ve hastalıkları artış gösterir. Kolajen takviyeleri eklem ağrılarının azaltılmasına yardımcı olur.

Yaraların Hızla İyileşmesi

Yaş aldıkça yaraların geç iyileşmesinin sebebi vücuttaki kolajen üretiminin azalmasıdır. Vücuda ek kolajen takviyesi ile vücut hücrelerinin yenilenmesi desteklenir. Kolajen takviyesi cildin yeniden yapılanmasını sağlar. Böylece yaralar hızlı bir şekilde iyileşebilir.

Kalp Sağlığını Destekler

Kolajen, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar. Kolajen aynı zamanda arterleri ve kan damarlarını korur. Yeterli kolajen bulunmadığı takdirde arterler zayıf kalabilir. Bu nedenle kolajen takviyesi ile kalp sağlığı desteklenebilir. Kolajen takviyesi alarak kalp problemlerinin azalmasını ve kalbin korunmasını sağlar.

En İyi Kolajen Takviyesi

Day2Day The Collagen Beauty Intense 7 Saşe

Day2Day The Collagen Beauty Intense, 10 000 mg kolajen peptit, R-alfa lipoik asit, glutatyon, hyaluronik asit, vitamin ve mineral kompleks içeren saşe formda kolajen gıda takviyesidir. Day2Day The Collagen Beauty Intense içerisinde tip I kolajen yer alır. Day2Day The Collagen Beauty Intense ilave şeker içermez. Lezzetli tadı nedeniyle kolaylıkla tüketilebilir. Günlük kullanım dozu günlük 1 saşedir. Bir saşe, bir bardak suya eklenip karıştırılarak tüketilebilir.

Day2Day The Collagen Beauty Fish 30 Saşe

Day2Day The Collagen Beauty Fish, 5.000 mg kolajen peptit, R-alfa lipoik asit, glutatyon, hyaluronik asit, vitamin ve mineral komplekse sahip saşe formda kolajen gıda takviyesidir. İçerisinde balık kaynaklı tip I kolajen yer alır. Ürün vişne aroması nedeniyle kolaylıkla tüketilebilir. Day2Day The Collagen Beauty Fish ilave şeker içermez. Tavsiye edilen günlük kullanımı yetişkinler için 1 saşedir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: kolajen, kolajen takviyesi, kolajen takviyesinin cilde faydaları, day2day kolajen
Mart 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR