Koyu Renk Oje Nasıl Sürülür? Püf Noktaları Nelerdir?

Koyu Renk Oje Nasıl Sürülür? Püf Noktaları Nelerdir?

Her kadının günlük bakım rutinine eklemekten büyük keyif aldığı bazı adımlar vardır. Tırnakları çok daha bakımlı, parlak ve hoş gösteren ojeler bunların başında gelir. Her kadının günlük yaşam şekline ve zevkine göre daha çok tercih ettiği oje türleri olabilir. Özellikle koyu renklerin büyülü ve göz alıcı yapısını her an taşımak isteyenler tercihini koyu renkli ojelerden yana kullanır. Aklınıza gelebilecek birçok koyu renge ait oje bulmanız mümkündür.

Gideceğiniz ortama ve yapacağınız kombine uyum sağlayan koyu renkli ojeleri sürmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Evde kendinize kusursuz bir şekilde koyu oje sürmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Tırnakları Oje İçin Hazırlayın

Güzel bir oje için öncelikle tırnaklarınızın bu bakıma hazır olması gerekir. Ellerinizi yıkayıp kurulayarak oje için ilk adımı atabilirsiniz. Ardından tırnağınızda kalma ihtimali olan krem, kir ve oje kalıntısını aseton yardımıyla çıkarabilirsiniz.

Ojenin İlk Katını Kalın Sürmeyin

Birçok kişi oje sürerken tek seferde en iyi sonucu almak için daha fazla malzeme kullanır. Ancak ojenin ilk katının kalın olması mükemmel olmayan sonuçlar almanıza neden olur. Bunun yerine mümkün olduğunca ince bir kat oje sürerek işlem başlayın.

Ojeyi Sürme Yönünü Belirleyin

Bazı anlarda aceleyle ojeyi sürme yönünüze dikkat etmeden tamamlıyor olabilirsiniz. Güzel görünen bir oje için tırnağın ortasından başlayarak sürmeniz gerekir. Ardından tırnak etine doğru inerek değdirmeden sürün. Bu aşamadan sonra tırnağın sağına ve soluna oje sürerek tamamlayabilirsiniz.

Oje Sürerken Acele Etmeyin

Oje sürerken katlar arasında çok beklemeden uygulamaya geçmeniz bozulmaya neden olabilir. İlk katı sürdükten sonra en az 2-3 dakika bekleyerek diğer kata geçmeniz daha pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Bu detayın ardından ikinci ya da üçüncü kata kadar oje sürmeye devam edebilirsiniz.

Zengin renk seçeneği ile karşınıza çıkan Kalyon Oje No:303 sayesinde kusursuz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hızlı kuruyan Kalyon Oje aynı zamanda kolay sürülebilir bir yapıya sahip. Bu sayede kusursuz bir şekilde ojenizi sürebilir ve pürüzsüz görünümü deneyimleyebilirsiniz. Kalyon ojenin dayanıklı formu ile uzun süre ilk günkü gibi canlı tırnaklara sahip olursunuz.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: oje, koyu renk oje nasıl sürülür, oje sürmenin püf noktaları nelerdir, tırnak bakımı, el ve ayak bakımı
Ekim 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR