Lekeli Ciltler İçin En İyi Güneş Kremi Önerileri

Lekeli Ciltler İçin En İyi Güneş Kremi Önerileri

Güneş insan sağlığı açısından birçok faydaya sahip olsa da her şeyde olduğu gibi aşırı derecede güneşe maruz kalmanın da çok ciddi sonuçları olacaktır. Bunun için herkesin güneşe çıkmadan önce güneş kremi kullanması tavsiye edilir.

Güneş kremlerinin amacı güneşten gelen ultraviyole ışınlarını emerek ya da yansıtarak cildin korunmasını sağlamaktır. Her bölge için kullanılacak güneş kremleri farklı olsa da tamamının amacı aynıdır.

Son yıllarda güneş kremleriyle ilgili araştırmalar daha fazla yoğunlaştırılmış ve bunun için farklı içeriklere sahip ürünlerin geliştirilmesi sağlanmıştır. Aşağıda bahsedeceğimiz iki ürün ise sitemizde satılmakla birlikte cildinizde beklediğiniz etkiyi görmenize yarayacaktır.

Güneş Kremi Ne Zaman Sürülmelidir?

Güneş kremi sürülmesi gereken zamanlar olduğu gibi sürülmemesi gereken zamanlarda vardır. Örneğin; cildimiz için önemli olan güneşe krem sürmeden çıkmak günün belli bir saatinde ve kısıtlı süreyle yapılmalıdır. Bu da sabahın ilk saatleri ya da akşamüstü olabilir. Öğle sıcağında güneş dik bir şekilde gelirken güneşe çıkmak sağlıklı olmayacaktır. Bunun dışında güneşe çıkılması gerektiğinde 30 dakika öncesinden sürmek doğru olacaktır.

Güneş Kremi Tavsiyesi

Lekeli veya lekelenmeye yatkın olan ciltler için Dermoskin Pigmentyl Sun Protection Spf 50+ Cream 75 ml | İkili Paket önerilmektedir. Güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarına karşı cildin korunmasını sağlayan ürün cildin nemlenmesi, yatıştırılması ve parlak görünmesini sağlar. Ürünü güneşe çıkmadan 20 dakika önce cildinize bolca sürmelisiniz. Her 3-4 saatte bir yenilenmesi doğru olacaktır.

Bahsedeceğimiz güneş kremi tavsiyesinden biri de Bionike Triderm A.D Hassas Ciltler İçin Spf50+ Güneş Koruyucu Krem 200 ml’dır. Bebek ve çocukların kullanıma uygun olan güneş kremini yetişkinlerde kullanabilir. Nemlendirici özelliği bulunan krem cildin serbest radikallerden korunmasına karşı da yardımcı olacaktır.  Yüz ve vücut için uygun olan krem hassas ciltler içinde tercih edilebilir.  Güneşe çıkmadan 30 dakika önce kullanılması yeterlidir.

Hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe çıkmadan mutlaka koruyucu ürünleri kullanmanız ve günlük cilt bakım rutinini uygulamanız gerekir.

Cilt bakım ürün çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: lekeki ciltler için en iyi güneş kremi önerileri, lekeli ciltler için güneş koruyucu ürünler, güneş koruyucu ürünler, güneş kremi, güneş kremi tavsiyesi
Eylül 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR