Makyaj Temizliği İle Sağlıklı Ve Genç Ciltler

Makyaj Temizliği İle Sağlıklı Ve Genç Ciltler

Makyaj temizliği, yüzün esnek yapısını ve temizliğini korumasını sağlayan çok önemli bir uygulamadır. Ne yazık ki, pek çok kadın hayatın hızlanmasının etkisiyle bu bakımı ihmal etmekte. Oysa cildin makyaj ile yorulan gözeneklerini, özellikle geceleri açık tutmak, cilt sağlığı ve genç görünüm için büyük bir gereklilik.

Makyaj Temizliği Sağlıklı Gençlik Etkisi Yapar

 

Kozmetiklerin en kaliteli olanlarının bile cilde bir yükü vardır. Bu yüzden, günün sonunda bu yükü ortadan kaldırmak adına makyaj temizliği mutlaka yapılmalıdır. Bu, cildin rahat nefes almasını sağlar. Cilt rahat nefes alamadığında gözenekler tıkanır ve yüzde yağ bezeleri, sivilceler, siyah noktalar ve akneler oluşur. Zamanla esnekliğini de kaybeden cilt daha çabuk yaşlanır.

Cilt bakım ürünleri yüzü toparlasalar da, baştan makyaj temizliği yaparak tedbir almak ve olumsuz etkileri azaltmak, cilt bakım ürünlerinin de daha iyi fonksiyon göstermesini sağlayacaktır; çünkü her şey temiz bir ciltle başlar. Estetiğe gerek duymadan, genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmanın en iyi yollarından biri yüzünüze bindirdiğimiz makyaj yükünü zamanlıca temizlemektir. Bunu yaptığınızda, cilt bakım ürünleri de kullanarak ileri yaşlarınızda bile genç görünebilirsiniz.

Cildi sabun ile temizlemek cildin kurumasına sebep olur. Cilt temizliğinde alkol ve sabun içeren ürünler kullanılmamalıdır. Dermoailem’de alkol ve sabun içermeyen kaliteli makyaj temizliği ürünleri bulunur.

Göz Makyajı Temizliği

 

Göz makyajı, kadınları çok daha güzel gösterir. Bu sebeple bütün kadınlar göz makyajına çok önem verirler. Eyeliner, far, rimel, dipliner, göz kalemi,göz altı kapatıcıları gibi pek çok malzeme kullanılarak yapılan göz makyajı, özellikle gece yatmadan önce mutlaka temizlenmelidir.

Göz makyajını temizlememek, tıpkı yüz temizliğini yapmamakta olduğu gibi, uzun vadede cilde olumsuz etkiler yaparken, kısa vadede de yorgun ve kirli bir görünüme sebep olur. Ayrıca göz kapaklarında biriken makyaj artıkları zamanla göz kapağı üzerinde yağ bezeleri oluşmasına da sebebiyet verirler. Kendi kendine, zamanla silinen göz makyajı üzerine yeniden makyaj malzemesi uygulamak çok sık yapılan bir hatadır. Bunu yapmak, kadınları bakımsız gösterir.

Tüm bu sebeplerle, göz makyajı da tıpkı yüz makyajı gibi özellikle geceleri silinmelidir. Dermoailem’de özel göz makyajı temizleyicilerin yanı sıra hem göz hem de cilt makyajını temizleyen ürünler mevcuttur.

Makyaj Nasıl Temizlenir?

 

Hem yüz hem de göz makyajını, makyaj temizleme jellerini pamukla uygulayıp, dairesel hareketlerle ve fazla bastırmadan silerek temizleyebilirsiniz. Daha sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayıp, ürün yelpazemizde bulunan cilt temizleme tonikleriyle bakımınızı tamamlamanız etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Dermoailem Makyaj Temizleme Ürünleri

Vichy Demaquillant Yeux-Göz Çevresi Makyaj Temizleyici

Vichy Demaquillant Yeux-Göz Çevresi Makyaj Temizleyici

Bu jel, Ph dengeli yapısıyla, en hassas gözleri bile zarar vermeden temizler. Ürünü uygulayıp makyaj temizliği sağladıktan sonra cildinizdeki rahatlama ve tazeliği hemen hissedersiniz. Jelin içeriğindeki mavikantaron suyu ve provitamin B5’in etkisiyle göz çevresi yenilenirken, yorgunluk belirtileri de azalır. Dokusunun ferahlatıcılığını elinize değdiği anda hissedeceğiniz bu jel, temizlemeden öte bir etkiye sahip olup, rahatlıkla günlük olarak da kullanılabilir.

 

 

 

Babe Soothing Micellar Gel 245 ml

 

 

Babe Soothing Micellar Gel 245 ml

Babe markasının bu rahatlatıcı ürünü tüm cilt tiplerinin günlük makyaj temizliği için uygundur. Başta hassas ciltler olmak üzere tüm cilt tiplerine uygulanabilecek olan jel, makyajınızı temizlerken cildinizi hiç yıpratmaz, hatta cildi yatıştırır ve yumuşaklık sağlar. Jel yapısı cildinizi temizlerken ferahlık hissetmenizi de sağlayacaktır.

 

 

 

Babe Bi Phase Micellar Oil Dry Skin Make  Up Removes 250 ml

 

Babe Bi Phase Micellar Oil Dry Skin Make  Up Removes 250 ml

Babe markasının diğer bir ürünü olan Babe Bi Phase Micellar Oil Dry Skin Make  Up Removes kuru ve çok kuru ciltlerin en büyük yardımcısıdır. Suya dayanıklı olarak geliştirilen bu jel ile, yüz, göz ve dudak makyajını bir kerede temizleyebilirsiniz. Tüm yüz temizliğini tek bir ürünle tamamlayarak zamandan kazanmak için bu jel çok iyi bir seçenek.

 

Freshmaker Make Up Makyaj Temizleme Mendilleri 20 Adet

 

 

Freshmaker Make Up Makyaj Temizleme Mendilleri 20 Adet

Makyaj temizlemenin en pratik yolu mendillerdir. En sıkışık zamanlarınızda bile ihmal etmemeniz gereken makyaj temizliği için Freshmaker Make Up Makyaj Temizleme Mendilleri yardımızına koşar. Su kullanmadan, hızlıca makyajınızdan kurtulmanız gereken zamanlarda, Freshmaker makyaj temizleme mendilleri ile canlı ve taze bir cilde kavuşabilirsiniz.

 

 

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: makyaj temizliği, sağlıklı cilt, genç cilt, makyaj temizleme, cilt temizleme
Aralık 04, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR