Neden Antikolik Biberon Tercih Etmelisiniz?

Neden Antikolik Biberon Tercih Etmelisiniz?

Bebeklerde biberon seçimi çok önemlidir. Her yaşta farklı ağızlık ve boyutlarda kullanılması gereken biberonu satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar vardır. Örneğin biberon seçimi bebeğin gaz problemini ortadan kaldıracak bir etkiye sahiptir.

Biberon seçiminde merak edilen hususlardan bir tanesi de antikolik biberonlardır. Peki merak edilen bu antikolik biberonlar nedir?

Antikolik Biberon Nedir?

Bebeklerin beslenmesi kadar doğru beslenmesi de çok önemlidir. Bebek biberonları ise bu noktada önemli bir işlevi yerine getirdiğinden dolayı dikkatli seçilmesi gerekir. Antikolik biberonlar ise şu özelliklere sahiptir:

 Bebekler biberondan mama içerken uygun olmayan biberon kullandıklarında hava yutarlar. Antikolik biberonlar bebeğin hava yutmasını engellediği gibi doğal bir emme hissi yaşamasını sağlar.

 Biberonun emziği yuvarlak uçlu ve damaklı emzik şeklinde olabilir. Anneyi emme hissine en yakın tecrüyi yaşatan yuvarlak uçlu biberon ağızlığıdır. Özellikle yeni doğan bebekler için bu ağızlıklar tercih edilmelidir. Damaklı olan ağızlıklar ise bebek diş çıkarmaya başladığı dönemde kullanılması gerekir. Bu sayede bebeğin damak yapısının da korunması sağlanmış olur.

Antikolik biberonlarda özel hava akışı kanalları vardır, bu kanallar bebek emerken havanın süte karışmadan biberonun altında depolanmasını sağlar.

Geniş ağızlı biberonlar çift katlı etek sistemine sahiptir. Bebeklere rahat bir emme imkanı bu şekilde sağlanır.

 Emzik uçları silikondan üretilir, özel tasarımı sayesinde bebek sütü emerken dudağına yapışmaz ve içine çökme yapmaz. Bebedor Geniş Ağızlı Anti-Kolik PP Biberon Uğur Böcek Desenli 260 ml bebeğinizi emzirirken rahat etmesini ve iyi beslenmesini sağlayacaktır.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz özellikler bebeğin yaşına ve ayına göre değişiklik gösterecektir. Eğer bebeğiniz ince motor hareketlerini artık rahatlıkla yapıyorsa kulplu olan modeller tercih edilebilir.

Sitemizde bebeğiniz için Biberon & Emzik & Oyuncak modelleri bulunmaktadır. Bebeğinizin cinsiyetine ve ayına göre istediğiniz bir ürünü satın alabilirsiniz.

Not: Bebekler için en sağlıklı beslenme 6 aya kadar anne sütüdür. Bir bebeğin 6 aylık süre içerisinde anne sütünden başka bir besine ihtiyacı yoktur.

Bebek ürün çeşitlerimize https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: neden antikolik biberon tercih etmelisiniz, biberon, oyuncak, atikolik biberon nedir
Ocak 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR