Oje Sürerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oje Sürerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tırnak bakımı denildiğinde ilk akla gelen şey oje seçimidir. Ancak kullanacağınız ojeyi seçtiğiniz gibi sürerken de nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir. Aşağıda oje sürerken nelere dikkat etmeniz gerektiği hususunda önemli bazı ipuçlarına değinilmiştir.

Temizleyin

Ojeyi sürdüğünüzde istediğiniz sonucu alabilmeniz için öncelikli olarak ellerinizi sabunlu suyla yıkayın ve sonrasında havlu ile kurulayın. Tırnaklarınızda kirler kalabilir, aseton kullanarak bunları çıkarabilirsiniz. Oje sürmeden önce tırnakların hazırlanması çok önemlidir, çünkü zemin ne kadar sağlam olursa başarı da o kadar iyi yakalanacaktır. Ojeyi tırnaklarınıza sürmeden önce bir kat şeffaf bir kat uygulayın ve hafifçe tırnaklarınızın dışına taşın. Bu sayede etinize oje renklerinin geçmesini de engellemiş olursunuz.

Yoğunluğa dikkat

Ojenin kolay kuruması için ilk katı mutlaka ince uygulamalısınız. Oje fırçasını tırnağınıza tutarak tırnaklarınızın diplerinden uçlarına doğru çekin. İkinci katta ise başparmaktan küçük parmağa doğru hareket edin. Zengin renk seçenekleri ile çabuk kuruyan, Kalyon Oje No:231 11 ml, kolay sürülen ve dayanıklı tırnaklar vaat ediyor.

Kurutucu Kullanın

Oje üzerine üç günde bir oje kurutucusu uygulayabilirsiniz. Bu sayede ojenin renginin daha uzun süre boyunca canlı ve kalıcı olmasını sağlarsınız. Açık renkteki parlatıcı ve kurutucular daha uzun süreli olurlar.

Taşanları silin

Oje sürmeden önce uyguladığınız ilk katman taşmıştı. Şimdi taşırdığınız bu katman işinizi biraz daha kolaylaştıracaktır. Kulak çubuğuna batırdığınız asetonu tırnağa değdirmeden taşan kısımları silmeniz yeterli olacaktır.

Bir Süre Sıcak Sudan Uzak Durun

Oje sürdükten sonra elleri hemen sıcak suya sokmak ojenin soyulmasına neden olur. Bunun için bir süre boyunca ellerinizi sıcak sudan uzak tutmanızda fayda vardır. Kalyon oje tırnaklarınız için ideal bakım ve renk seçeneklerine sahiptir.

Soyulmasını Engelleyin

Nasıl işlem yaparsanız yapın oje sürdükten sonra belli bir zaman içerisinde soyulmaya başlayacaktır. Ancak soyulan bir tırnak içinde baştan oje sürmeye gerek yoktur. Yapmanız gereken tüm tırnaklarınıza ince bir kat oje sürmektir. Kuruduktan sonra bir kat daha sürebilirsiniz. 

Oje çeşitlerimize https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: oje sürerken dikkat edilmesi gerekenler, oje, güzellik sırları, el bakımı
Ocak 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR