Renkli Güneş Kremi Kullanmanın Faydaları

Renkli Güneş Kremi Kullanmanın Faydaları

Yaz aylarında güneş ışınlarına daha fazla maruz kalırız. Dışarı çıktığımızda ya da güneşlendiğimizde güneş ışınları direkt olarak cildimize zarar verebilir. Özellikle yaz aylarında cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumamız gerekir. Bu sebeple, cildimizi güneşe karşı korumak ya da ciltte meydana gelebilecek deformasyonlara karşı önlem cilt sağlığı açısından gereklidir.

Güneş ışınlarında UV-A ve UV-B olarak bilinen radyasyonlar mevcuttur. Bu sebeple güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak ciltte lekelenmelere ve kırışıklıklara sebep olur. Bu nedenle güneş kremi kullanmak gerekir. Güneş kremi sürmenin faydaları nelerdir? sorusu aklınıza takılıyorsa işte detaylar…

Güneş ışınlarının cildimize doğrudan etki etmesi birçok problemi ortaya çıkarır. UVA/UVB ışınları güneş lekeleri, cilt kuruluğu ve erken yaşlanma gibi birçok cilt sorununa yol açar. Güneş ışınlarına aşırı derecede ve korumasız olarak maruz kalmak ise cilt yanıklarına neden olur. Bu sebeple özellikle yaz aylarında aksatmadan güneş ürünleri kullanmak cilt sağlığının korunmasında etkilidir.

Renkli Güneş Kremi Nedir? Ne İşe Yarar?

Güneş ışınlarına karşı cildi korumak pek çok için pek çok güneş kremi çeşidi bulunmaktadır. Cildinizi güneşten korurken aynı zamanda kusursuz bir görünüm elde etmek istiyorsanız renkli güneş kremleri tam da size göre. Renkli güneş kremleri yüksek SPF içeriği cildi güneşten korur. Ayrıca renkli yapısıyla ciltteki kusurları kapatır. Renkli güneş kremleri yaz aylarında kurtarıcı ürünleriniz arasında yer alacak.

Renkli güneş kremleri, güneş kremi ve BB/CC kremin bir araya gelmesiyle oluşur. Renkli güneş kremleri ile hem güneşten korunabilir hem de cilt kusurlarınızı kapatabilirsiniz. BB krem özelliğiyle yazın makyaj yapmak istemeyen ancak cilt problemlerini gizlemek isteyenler için elverişli bir ürün olan renkli güneş kremlerini kolay bir şekilde sürüp günü kurtarabilirsiniz.

Yüz için güneş kremi tavsiyesi arayışındaysanız La Roche Posay Anthelious Age Correct SPF 50 Renkli Krem tam size göre.  La Roche Posay Anthelious Age Correct SPF 50 Renkli Krem yeni CELLOX-B3 TECHTM Teknolojisiyle mexoryl XL UVA/UVB ışınlarına karşı etki sağlar. Kir partiküllerinin yapışma oranını azaltır. Cildi oksidatif strese karşı korur. Hyaluronik asit, Fe-Resorcinol ve Niacinamide içeren formülüyle yaşlanma belirtilerinin görünümünün azaltılmasında etkilidir. 24 saat nemlendirme sağlar. Cildi UV kaynaklı etkilerin sebep olduğu kırışıklık, koyu lekeler ve elastikiyet kaybı gibi görünür ve görünmez hasarlara karşı korur.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş kremi, renkli güneş kremi, renkli güneş koruyucu ürünler, renkli güneş kremi kullanmanın faydaları nelerdir, renkli güneş kremi nedir
Temmuz 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR