Ruj Sürmenin Püf Noktaları

Ruj Sürmenin Püf Noktaları

Çarpıcı ve etkileyici dudaklara sahip olmayı kim istemez ki! Makyajın en önemli adımlarından biri olan rujlar tek başına görünümünüzü değiştirmeye ve çarpıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Gündüzden geceye farklı rujlarla havanızı değiştirebilirsiniz.

Ruj, kadınların vazgeçilmez makyaj malzemeleri olsa da ruj sürme teknikleri hakkında merak ettiğimiz pek çok şey olabilir. Eğer rujunuzu belirgin ve kusursuz bir şekilde sürmek istiyorsanız ruj sürmenin püf noktaları hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Ruj sürmeye başlamadan önce dudaklarınız için uygun ruj rengini tercih etmelisiniz. Ruj seçimi yaparken günlük ruj renkleri tercih edebilirsiniz. Gece için ise daha çarpıcı ve etkileyici tonlardan yararlanabilirsiniz. Dudak makyajı için ruj tonunu belirledikten sonra mat veya parlak ruj arasında seçim yapmalısınız.

Dudakları Nemlendirin

Ruj sürmeye başlamadan önce dudaklarınızı nemlendirin. Bunun için dudak balmlarından yararlanabilirsiniz. Burt’s Bees Tinted Lip Balm Pink Blossom dudak balımı dudağınızı maksimum düzeyde nemlendirir. Dudak balmıyla ruj için dudaklarınızı hazırlamış olursunuz. Böylece dudaklarınızda tüm gün etkili ve çarpıcı bir görünüm elde edersiniz. Dudak balmını sürdükten sonra hemen ruju sürmek yerine bir mendil yardımıyla nemlendiricinin fazlasını almalısınız.

Dudak Kalemi ile Çerçeveleyin

Dudaklarınızda mükemmel bir görünüm yakalamak için ilk olarak dudakları çerçevelemek gerekir. Rujla aynı renkte dudak kalemi seçerek kusursuz bir görüntü elde edebilirsiniz. Dudak kalemi ile dudakları çerçeveledikten sonra ruju sürmeye hazırsınız.

Ruju Uygulayın

Dudaklarınız için doğru ruju seçmeniz dudak makyajında dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Teninizle, makyajınızla uyumlu ruju tercih etmek makyajınızı tamamlayacaktır. Ruju dudaklarınıza sürerken öncelikle dudak içinden başlamalı, daha sonra dışa doğru devam etmelisiniz. Ruju alt ve üst dudağa eşit bir şekilde uygulamalı ve el yardımıyla ruju dağıtmamalısınız.

Sade bir görünüm elde etmek istiyorsanız New Well Derma Matte Lipstick Ruj D182 ile makyajınıza renk katabilirsiniz. New Well rujlar mat yapısı sayesinde kadife bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dudaklarınızda doğal, sade ve etkileyici bir görünüm yaratabilirsiniz. Gün boyu kalıcı olan bu ruj, akma ve bulaşma yapmaz.

Tercihinizi likit mat rujlardan kullanacaksanız New Well Derma Liquid Lipgloss D210 Likit Ruj kullanabilirsiniz. İlk sürüldüğü tazeliğini koruyan New Well Derma Liquid Lipgloss Ruj, dudaklarınızda çekici bir görünüm yaratabilirsiniz. Mat bir görünüm oluşturan bu ruj gün boyu dudaklarınıza ihtiyacı olan nemlendirmeyi yapar.

Rujunuzdaki fazlalıkları kağıt mendil yardımıyla fazlalıkları alabilirsiniz. Fazlalıkları alarak rujun kalıcılığını artırabilirsiniz.

Kusursuz Bir Görünüm İçin Ruju Sabitle

Ruju sürdükten sonra rujun kusursuz görünmesi için dudak çevresine likit kapatıcı uygulamalısınız. Özellikle koyu renk ruj sürüldüğünde dudak çevresinde kötü bir görüntü olmaması için likit kapatıcı ile ruju sabitlemeye dikkat etmelisiniz. Böylece dudaklarınız kusursuz görünecektir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: dudak kalemi, ruj, ruj sürmek, lipstick ruj, ruj sürmenin püf noktaları
Nisan 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR