Saç Serumu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Saç Serumu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Saçlarımızın her zaman sağlıklı ve canlı görünmesini isteriz. Sağlıklı ve doğal bir görünüm için doğru bakım yapmak son derece önemlidir. Saçları yoran ve yıpratan pek çok faktör bulunmaktadır. Sık duş almak, yüksek ısı ile biçimlendirmek, gün boyu toza ve kire maruz bırakmak gibi dış faktörler saç yapısını zayıflatmaktadır. Saçlarımızı olumsuz faktörlerden korumak için yalnızca şampuan bakımı yetersiz kalacaktır. Bu nedenle saç bakım rutiniyle saçlarınızı doğal ve sağlıklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Mat ve kuru saçları doğru saç bakım ürünleri ile ipeksi ve çarpıcı saçlara dönüştürebilirsiniz. Yoğun ve hızlı tempolu yaşam tarzlarıyla saçlarınız için anında sonuç alabilirsiniz. Saçlarınız için anında sonuç almanıza yardımcı olun bu ürünler ile saçlarınızda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Saç serumları saçın derinlemesine beslenmesini, güçlenmesini ve kökten uca onarılmasını sağlayan saç bakımındaki en önemli ürünlerden biridir. Özellikle saç dökülmesini amaçlayan, saç yapılandırıcı, yoğunluk sağlayıcı özellikle bulunan saç serumları saçların bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Son dönemlerin en popüler ve en etkili saç serumları yıpranan ve bakıma ihtiyaç duyan saçları besleyip onarır ve istenilen sağlıklı görüntüye kavuşulmasına yardımcı olur. Saç dökülmeleri, mat ve kuru görünüm söz konusuysa doğru saç serumunu kullanarak etkili ve doğal bir saç görünümü yakalayabilirsiniz.

Saç Serumu Nasıl Uygulanır?

Yıkanmış hafif nemli saça, saç yoğunluğu ve uzunluğuna bağlı olarak birkaç damla avucunuza damlatın. Saçlarınızı öne atarak saç bakım serumunu güzelce yedirebilirsiniz. Bu işlemin ardından saçlarınızı ön kısma atarak avucunuza birkaç serum alarak kafa derinize masaj yaparak saçın her bölgesine saç serumunu yedirebilirsiniz.

Elinizde saç serumu kaldıysa saçınızın geri kalan bölgesine sürerek işlemleri tamamlayabilirsiniz. Saç serumunu uyguladıktan sonra saçlarınızı aşağı doğru tarayın. Bu işlemin ardından saçlarınız rahat bir şekilde taranacaktır. Saçlarınızı taradıktan sonra kuruması için havalandırabilir veya fön makinesiyle kuruma işlemini sağlayabilirsiniz.

Cosmed Hair Guard Restorer Yenileyici Saç Serumu saç dökülmesine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Capilectine ve Acrine çift akıllı formülü ile saça uzun süre etki etmektedir. Saç ve saç derisine uygun saç bakım şampuanı ile ön temizlik yapıldıktan sonra hafifçe masaj yapılarak saç diplerine uygulanabilmektedir.

Ducray Sensinol Serum saçlarınıza bakım yapar ve saç derinizin doğal dengesine yeniden kavuşmasına yardımcı olur. Hızlı ve uzun süreli etkiye sahiptir. Saç derisine tercihen her gün masaj yaparak uygulanabilmektedir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: saç serumu nedir, saç serumu nasıl kullanılır, saç serumu nasıl uygulanır, saç bakımı, güzellik sırları
Temmuz 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR