Şehre Dönüş :Tatil Sonrası Saç Bakımı Nasıl Olmalı?

Şehre Dönüş :Tatil Sonrası Saç Bakımı Nasıl Olmalı?

Yaz tatili boyunca saçlarınız birçok etkenden dolayı yıpranabilir ve eski canlılığını kaybedebilir. Özellikle güneş altıdan geçirdiğiniz uzun saatler nedeniyle saçlarınızda kuruluk meydan gelebilir. Tatil boyunca güneş, kum, tuzlu su ve havuz suyunun kloruna maruz kalan saçlar canlı görünümünü koruyamayabilir. Tatil dönüşü etkili bir saç bakımı yapmak istiyorsanız dipten uca yenilenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Saçınızın eski canlı ve bakımlı haline geri dönmesi için uygulayabileceğiniz basit adımlar mevcut. Aşağıdaki yöntemleri deneyerek tatil dönüşü saç bakımını tamamlayabilirsiniz.

Saçlarınızı Nemlendirin

Saç bakımına öncelikle gerekli nemlendirmeyi sağlayarak başlayabilirsiniz. Nemlilik saçın canlı kalması açısından oldukça önemli olduğu için bu detayı atlamamanızda fayda var. Saçınızı nemlendirmek için argan ve Hint yağı içeren maskeler hazırlayabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremi ile Destekleyin

Etkili bir saç bakımı için şampuan ve saç kremi önemli bir basamaktır. Özellikle tatilde yıpranan saçlarının eski haline dönmesi için yenileyici ve canlandırıcı içeriğe sahip ürünler tercih etmek gerekir. Cosmed Hair Guard Yenileyici Şampuan 200 ml ile aradığınız canlılığı kısa sürede yakalayabilirsiniz. Saç uçlarınız için de saçınıza uyum sağlayan bir krem tercih ederek kökten uca bakım yapabilirsiniz. Belli bir sürenin sonunda şampuanın saçlarınız üzerindeki olumlu etkilerini kolayca fark edebilirsiniz.

Saç Serumlarından Destek Alın

Yaz tatilinde oldukça yıpranan saçlara en kısa sürede etkili bir bakım yapmak isteyebilirsiniz. Bu noktada etkili ve yüksek geri dönüşlü bir bakım için serumlardan destek alınabilir. Kökten uca saçları besleyen, yenileyen ve canlılık kazandıran Cosmed Hair Guard Restorer Serum 100 ml Yenileyici Saç Serumu ile aradığınız etkiyi yakalayabilirsiniz. Kısa sürede sonuç almanızı sağlayan özel serum içeriği sayesinde yaz tatilin yarattığı olumsuz etkiyi en iyi şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Beslenmeyi Unutmayın

Çoğu zaman saç bakımında en önemli olan adımın bakım ürünleri olduğu düşünür. Ancak sağlıksız ve yetersiz bir beslenme ile yapılan bakım rutinleri aradığınız etkiden uzaklaşmanıza neden olur. Bu nedenle sağlıklı yağ asitleri içeren tavuk, fındık, somon ve zeytinyağı gibi ürünleri öğünlere eklemenizde fayda var.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: saç bakımı, tatil sonrası saç bakımı nasıl olmalı, saç nemlendirici, saç kremi, saç bakım ürünleri
Ekim 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR