Seyrek Saça Ekim Yapılır mı?

Seyrek Saça Ekim Yapılır mı

Saç dökülmesi kadın ya da erkeklerde görülebilecek ortak sorunlardan bir tanesidir. Dökülen saçların çözümü ise saç ekimi ile mümkündür. Ancak merak edilen konu tamamen kellik yaşamayan seyrek saça sahip olan kişilere saç ekimi yapılıp yapılamayacağı konusundadır.  Bizde bu makalede bu soruya açıklık getirelim istedik. Yazıya başlamadan önce şunu belirtelim. Saç seyrelmesi de bir saç dökülmesi anlamına gelir. Yani dışarıdan bakıldığında saçlarınızın tamamının dökülmediği ancak ciddi bir seyrelme olduğu gözle görülür. Bu durumun artık rahatsızlık verdiği andan itibaren doktorunuzla görüşmeniz yerinde bir tercih olacaktır. Aksi durumda saçlarınız artık süreç içerisinde hızlı bir dökülme periyodu içerisine girecektir.

Uzman doktorun yapacağı muayene sonrasında hangi yöntemin saçınıza uygulanacağına dair ön bir bilgilendirme yapacaktır.

Saç Ekim Merkezleri

Saç ekim merkezlerinde gerçekleştirilen işlemlerde birden fazla teknik uygulanabilir, ancak bunların hangisinin sizin için uygun olacağı bir uzman doktor kontrolü sonrasında belirlenecektir. Eğer ki doktor size saç ekilmesi gerekiyor derse bu durumda uygun olan teknik için gerekli hazırlıkların yapılması aşamasına geçilir. Burada sizin için önemli bir noktada var saç ekimi ciddi bir iştir ve sonucunda sorumluluk doktor ve size aittir. Bunun için karar aşamasındayken iyi bir merkez tercih etmenizde fayda vardır. Buraya kadar tahmine diyorum ki sorunun yanıtını anlamayan yoktur. Yani seyrek saça ekim işlemi yapılabilir.

Sağlıklı bir saç günlük olarak dökülebilir, ancak dökülen saçların yerine yenilerinin geldiği unutulmamalıdır. Bu nedenle her dökülme problem olarak kabul edilmez. Saçlarınızda sık olmamakla birlikte dökülme yaşanıyorsa Bioxcin Forte saç dökülmesine karşı bakım şampuanı etkili olacaktır.

Saç ekim işleminin yapılmasının ardından derinin ekilen saçları kabul etmesi biraz zaman alacaktır. Bu nedenle de panik olmayı gerektiren bir durum yoktur. Saç ekimi fiyatlarını belirleyen faktörler ekim yapılacak olan bölgenin büyüklüğü, sizin tercih edeceğiniz saç ekim merkezinin referansları ve bulunduğunuz şehir gibi belirtilebilir.

 Seyrek Saça Saç Ekimi Sonrası

Seyrek olan saça ekim işlemi yaptıktan sonra çıkma süresi 3 ayı bulacaktır. Bu sürenin sonunda gözle görülür bir fark oluşur. Saç ekiminin ardından belli bir süre saçların yıkamamanız ve ıslatmamanız gerekir.

Saç bakım ürünlerine https://wwwa.dermoailem.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: saç ekimi, seyrek saç, saç ekimi merkezleri, saç dökülmesine karşı bakım şampuanı, saç dökülmesine karşı şampuan, bioxcin
Nisan 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR