Tüy Gidericilerin Doğru Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Tüy Gidericilerin Doğru Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

İstenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için önemlidir. Kolay ve güvenli olan yöntemlerle tüylerden kurtulmak iste tercih edilen bir yöntemdir.

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en pratik yolu ise tüy dökücü kremlerdir. Bu kremler ciltte herhangi bir şekilde ağrı, acı ve kesilme gibi hislere neden olmadan tüylerin dökülmesini sağlarlar.

Tüy gidericiler, sağlıklı cilt bariyerinin korunmuş olduğu yerlere nazik bir şekilde uygulanır. Krem sürüldükten sonra 3–6 dakika beklenmesi yeterlidir. Tüy giderici kremler özel olarak üretilmedikleri sürece genital bölge, anal bölge, göğüs ve dudak üstü gibi hassas gölgelere uygulanmaması gerekir.

Tüy dökücü kremler farklı formlarda üretilmiştir. Sprey, jel ve krem formunda olan bu kremlerin hepsi aynı işi yapar. Kadın ve erkekler için özel seçeneklere sahip olan bu kremler hızlı ve etkili sonuç verir.

Ice Therapy tüy dökücü krem, vücutta uygulandığı yer -3 dereceye kadar soğur ve sonrasında işlevini tamamlar. Bu soğuma işlemi 5 dakika kadar sürer. Ürün özel bölgelere de kullanılabilir. Ürün kullanılmak istenilen bölge bolca sürülür ve iyice yayılır. 5 dakika boyunca bekledikten sonra ürünü spatulası ile temizleyebilirsiniz. Eğer tüyler bu süre içerisinde dökülmezse bu durumda 4 dakika daha bekleyerek tekrar temizleme işlemine geçilebilir.

Buz epilasyonu olarak da bilinen ürün kişiye ve kıl sertliğine göre 3 ila 6 seans kullanıldıktan sonra etkisini gösterir. 3 seans 1–2 kutu, 6 seans ise yaklaşık 3–4 kutu ice therapy kullanımı kadardır.

Tüy Dökücü Krem Ne Kadar Etkili?

Tüy dökücü kremlerin en önemli özelliği acı ve zahmetin olmaması ve epilasyon maliyetinin olmasıdır. Jilet gibi materyaller cilde zarar verirken hassasiyete neden olur. Tüy dökücülerin ise bu şekilde bir zahmetli durumu yoktur.

Tüy dökücü kremleri tüylerin olduğu bölgeye kapatacak kadar sürmek ve bir süre beklemek gerekir. Bu ürünlerin beraberinde verilen aparatla birlikte su yardımı ile tüyler temizlenebilir.

Tüy dökücü kremler hem kadınlar hem de erkekler için özel olarak üretilmiş içeriklere sahiptir.

Erkek ve kadınlara özel tüy giderici ürünleri incelemek için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: tuy giderici ürünler, cilt bakımı, bakım önerileri, tüy dökücü krem
Aralık 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR