Vitamin ve Mineral Desteği Sağlayan Gıda Takviyeleri

Vitamin ve Mineral Desteği Sağlayan Gıda Takviyeleri

Vitamin ve mineraller yaşamı sürdürebilmek için vücudun ihtiyaç duyduğu bileşiklerdir. Vücudun düzgün işleyebilmesi için vitamin ve mineraller gereklidir. Vücut için gerekli vitaminleri besin yoluyla vücudumuza alabiliriz. Ancak yetersiz beslenme, yoğun yaşam temposu nedeniyle vücut için gerekli vitamin desteğini besinler üzerinden alamayabiliriz.

Vitamin ve mineral eksikliği vücudumuzda pek çok problemin ortaya çıkmasına neden olur. Vitamin ve mineral eksikliği durumunda vücudun bağışıklığı zayıflar. Yorgunluk artar, metabolizmanın düzgün çalışması söz konusu olmayabilir. Vücudumuz hastalıklara karşı korumasız kalabilir. Bu nedenle bu eksikliğin giderilmesi son derece önemlidir.

Beslenmenin yetersiz geldiği durumlarda vücudumuza gerekli vitamin ve mineral desteğini multivitamin ve takviye gıda yoluyla alabiliriz. Multivitaminler ve gıda takviyeleri vitamin ve mineral eksikliğinin giderilmesine yardımcıdır. Multivitaminler protein ve glikojen üretimine katkı sağlar. Kemiklerin korunmasına yardımcıdır ve enerji oluşum metabolizmasına destek olurlar.  Probiyotik ve multivitamin desteği sağlayan Velavit ürünleri ile gerekli vitamin ve mineral desteğini alabilirsiniz.

Vitamin ve Mineral Desteği Nasıl Alınır?

Multivitamin ve gıda takviyesi belirli miktarda besin öğelerini içeren hap, kapsül ve sıvı formda yer alan destekleyicilerdir. Multivitamin desteği her birey için ayrı ayrı değerlendirilerek alınmalıdır. Kişinin yaş, cinsiyet, beslenme düzeni ve sağlık gibi durumlar göz önünde bulundurularak gereksinim doğrultusunda multivitamin alınmalıdır.

Velavit V-Vomens Daily kadınların gereksinimlerine özel 37 bileşenli zengin içeriğiyle multivitamin ve mineral desteği sağlamaktadır. Yeşil çay, üzüm çekirdeği ekstresi ve zerdeçalın yer aldığı Velavit V-Vomens Daily, karotenoidler ile zenginleştirilmiştir. Vejetaryenlerin kullanımına uygun olan bu ürün hyaluronik asit, alfa lipoik asit ve silika desteği sağlar.

Velavit V-Mens Daily erkeklerin gereksinimlerine özel 42 bileşenli zengin içeriğiyle multivitamin ve mineral desteği sağlamaktadır. L-arjinin, L-glutamin, L-Karnitin ve Taurin içeren bu ürün aynı zamanda kırmızı Kore ginsengi ile gün boyu destek sağlar. Saw palmetto, ısırgan otu, pygeum bitki ekstreleri ve çinko ile zenginleştirilmiş, demir içermeyen formül vejetaryenlerin kullanımına uygundur.

Velavit V-Probiotics With Enzymes, enzim, bromelain, inulin ve zencefil ile zenginleştirilmiş probiyotik desteği sağlamaktadır.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: vitamin, mineral, gıda takviyeleri, besin takviyeleri, vitamin ve mineral takviyeleri, vitamin ve mineral desteği, sağlıklı yaşam
Haziran 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR