Yoğun Leke Karşıtı Güneş Kremi Önerileri

Yoğun Leke Karşıtı Güneş Kremi Önerileri

Yaz mevsimi güneş ışınlarına en çok maruz kaldığımız mevsimdir. Özellikle yaz tatilinde güneşlenmek ve bolca denize girmek isteyenlerin güneşin zararlı ışınlarına karşı dikkatli olması gerekir. Güneşin yararlı ışınları olduğu gibi zararlı ışınları da bulunmaktadır. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için cildimiz için doğru ve etkili güneş kremi kullanmak oldukça önemlidir.

Güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak cildimize zarar vermektedir. Özellikle güneşin dik geldiği öğle saatlerinde güneş ışınlarına korumasız bir şekilde maruz kalmak pek çok cilt probleminin temel sebebi olmaktadır. Güneş ışınları cildimizde lekeler, cilt bozuklukları gibi pek çok sorun oluşturabilmektedir. Bu nedenle güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak için cildimize mutlaka güneşe çıkmadan önce güneş kremi sürmeliyiz.

Yüz ve vücut için güneş kremi kullanmak cildinizde güneş lekeleri ve cilt problemlerinin oluşmasının önüne geçecektir. Özellikle cilt hassasiyeti bulunan ve cilt problemi yaşayan kişilerin bu durumdan etkilenmemesi için yoğun leke karşıtı güneş kremi kullanmalarında fayda vardır. Yoğun leke karşıtı güneş kremleri cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korurken aynı zamanda cildinize gerekli bakımı da sağlamaktadır.

Güneş kremi tercih ederken cilt yapısına uygun güneş kremi kullanmanız en doğrusu olacaktır. Cilt yapınıza uygun güneş kremi seçerken cilt hassasiyetiniz bulunuyorsa yoğun leke karşıtı güneş kremi tercih edebilirsiniz. SPF faktörlü güneş ürünleri kullanarak güneşin zararlı etkilerini en aza indirebilirsiniz. Yüksek faktörlü etkisi sayesinde güneşe karşınızı cildinizi koruyabilirsiniz.

Yoğun Leke Karşıtı Güneş Kremi Tavsiyeleri Nelerdir?

Cosmed Sun Essential Dark Spot Reducer Cream Spf 50

Cosmed Sun Essential Dark Spot Reducer Cream Spf 50 yoğun leke karşıtı güneş koruyucudur. Cildin UV ışınlarının zararlı etkilerinden korumak amaçlı geliştirilen Cosmed Sun Essential ciltte beyaz kalıntı bırakmaz. Gün içerisinde gereksinim duyulan zamanlarda kullanım için elverişlidir.

Bioderma Photoderm Spot Spf+

Bioderma Photoderm Spot Spf + maksimum UVB/UVB önleyici etkisiyle güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioprotection formülü hücreden başlayan koruma sağlar. Meydana gelebilecek hasar riskinin azaltılmasına ve güneş kaynaklı cilt yaşlanmasının önüne geçilmesine yardımcı olur. Aktif içerikleri ile lekelenme riskini azaltmada etkilidir. Güneşe çıkmadan ve deniz ya da havuza girmeden önce eşit bir şekilde bol miktarda uygulanmalıdır. Özellikle yüzmeden önce ve belirli aralıklarla tazelenmesinde yarar vardır. 

Etiketler: güneş kremi, yoğun leke karşıtı güneş kremi, güneş kremi önerileri, yoğun leke karşıtı güneş kremi tavsiyeleri nelerdir, cilt bakımı, bakım önerileri, güneş koruyucu ürünleri
Haziran 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR