Yüz İçin Güneş Kremi Önerileri

Yüz İçin Güneş Kremi Önerileri

Yaz aylarında cildimizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için çaba gösteririz. Özellikle yüzümüz hassas olduğundan güneş ışınlarından çabuk etkilenir. Güneş yüzümüzde cilt lekelerine, yaşlanma belirtilerine neden olabilir. Bu nedenle dışarı çıkarken veya güneşlenirken yüzümüze krem sürmeden güneşe çıkmamalıyız. Cildimizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için yüksek faktörlü güneş ürünleri kullanabiliriz.

Yüzümüz hassas bir bölge olduğu için güneş kreminin içeriği ve koruyuculuğu oldukça önemlidir. Öncelikle tercih edilecek güneş kreminin UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayacağından emin olmak gerekir. Paraben ve silikon içermeyen güneş ürünleri ile cilt sağlığının yanı sıra cilt güzelliğinizi de koruyabilirsiniz.

Suya dayanıklı ürünler tercih ederek güneş ürününün yüzünüzde daha uzun süre kalmasını sağlayabilirsiniz. Suya girseniz bile ürün sizin cildinizi korumaya devam edecektir. Güneş kremi tercih ederken hafif formüllü ürünleri tercih etmelisiniz. Cildinizi hem güneş ışınlarına karşı koruyacak hem de ciltteki leke ve izleri kapatarak cilt tonunuzu eşitleyecek yüz için güneş ürünleri arıyorsanız aşağıdaki ürünleri tercih edebilirsiniz.

Vichy Ideal Soleil SPF 50 Ultra Light Fresh

Ultra hafif süt jeli dokuya sahip olan Vichy Ideal Soleil SPF 50 Ultra Light Fresh yapışkan olmayan bir his bırakır. SPF 50 koruma faktörüne sahiptir. Mexoryl XL ile zenginleştirilmiş formülü ile UVA-UVB ışınlarına karşı etkili koruma sağlar. Seyahat boydaki bu ürünü istediğiniz yere kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Bioderma Photoderm Spot-Age Spf 50+

Bioderma Photoderm Spot-Age Spf 50+ güneş lekelerini ve kırışıklığı azaltmaya yardımcı olur. Antioksidan etkili güneş koruyucu kremidir. Çok yüksek koruma sağlayan güneş kremi, cildin ışıltısını artırır. Cilt ve göz çevresi toleransına sahiptir. Düzenli kullanım halinde güneş kaynaklı lekelenme ve yaşlanma riskinin azaltılmasına katkı sağlar. Güneşe çıkmadan önce yüz bölgesine uygulayabilirsiniz. Plajda ve yüzmeden önce ve sonra tekrar uygulanmasında fayda vardır.

Dermokil Leke Karşıtı Güneş Kremi SPF 50

Dermokil Leke Karşıtı Güneş Kremi 50 SPF tüm cilt tipleri için uygundur. Yüksek koruma faktörü içerir. Bu nedenle güneş hassasiyeti olan ciltler için de uygundur. C vitamini, E vitamini ve mulberry ektrakt içerir. Hem leke giderici hem de güneş kremi olarak hazırlanmıştır.

Etiketler: yüz için güneş kremi, güneş kremi, vichy güneş kremi, bioderma güneş kremi, dermokil güneş kremi
Mayıs 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR